Perfetti Sconosciuti, comedia fenomen despre „cutia neagră a vieților noastre”. Octavian Strunilă: Nu sunt de acord cu finalul acestui film și o să fac altul

Data actualizării: | Data publicării:
Octavian Strunilă, sursa foto Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Octavian Strunilă, sursa foto Facebook

Octavian Strunilă, actor, regizor și scenarist, a vorbit pentru Interviurile Spectacola și DC News despre „Complet Necunoscuți”, varianta românească a producției-record „Perfetti Sconosciuti”, pe care urmează să o filmeze în România.

Faimosul actor lucrează la un proiect extrem de special și important pentru anul 2021. Va regiza varianta românească a comediei italienești „Perfetti Sconosciuti”. Pentru cei care nu au văzut încă filmul, Octavian Strunilă a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre povestea din spatele producției-record. 


„Fiecare a schimbat câteva ceva. Dar povestea e atât de bine scrisă încât 99 la sută din schelet a fost păstrat. Adică o seară, niște prieteni, cupluri, el ea, el ea, el ea și un băiat singur, un prieten vine neînsoțit pe motiv că iubita lui e acasă și e bolnavă. Stau la un pahar de vin, mănâncă, vorbesc, așa cum facem cu toții din când în când. Și la un moment dat cineva propune să joace un joc. Și jocul este următorul: hai să scoatem telefoanele pe masă și să vedem în seara asta tot ce primim, whats app, mesaje, mail-uri, telefoane, să vorbim pe speaker, pe difuzor și să citim cu voce tare”, a povestit Octavian Strunilă în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță la Spectacola. 


Din distribuția lungmetrajului „Complet Necunoscuți” fac parte Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alexandru Potocean, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase.


„Și vreau să tratez din punctul ăsta de vedere relațiile, să fie asumate de actori sută la sută și să ne luăm foarte în serios problemele. Și să nu ne ducem neapărat pe o pistă în care să exploatăm nu doar umorul și comedia, ci să privim puțin în spatele personajului, să vedem ce drame au și care sunt din punct de vedere psihologic pragurile lor și ce se întâmplă cu ei. Unu. Doi la mână, o să mai fie o surpriză, eu nu sunt de acord cu finalul acestui film și o să fac altul”, a declarat actorul despre modificările pe care le va aduce textului original. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel