S-a născut azi. Loredana Groza a împlinit 51 de ani. Cum petrece artista de ziua ei de naștere

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Astăzi împlinește 51 de ani, dar cum arăta vedeta la 18 ani?

Loredana Groza are astăzi motiv de mare sărbătoare. Artista împlinește frumoasa vârstă de 51 de ani și este într-o formă de zile mari. Lori din Onești face mut sport și este mereu atentă să arate impecabil. Ba mai mult, vedeta încinge internetul ori de câte ori postează fotografii pe rețelele de socializare. Fanii s-au obișnuit deja cu iposteazele incendiare ale Loredanei și au doar cuvinte de laudă la adresa artistei. 


Loredana Groza s-a născut în anul 1970, la Onești, județul Bacău. Debutul muzical l-a avut încă de la vârsta de doar 3 anișori, iar odată cu majoratul, aceasta a lansat și primul ei album „Bună seara iubito!”, care a vut un succes răsunător. De altfel, piesa care dădea numele albumului este considerată una dintre cele mai consacrate melodii lansate de Loredana Groza. 

 


Artista a participat la multe concursuri muzicale în perioada de debut. La 14 ani, vedeta a câștigat faza națională a concursului "Cântarea României" de la Focșani. În cadrul acestei competiții Lori a fost remarcată și chemată să participe la preselecțiile concursului "Steaua fără nume". 


Artista a fost nevoită să-și ascundă vârsta deoarece accesul în cadrul concursului se făcea doar pentru adolescenți cu vârsta peste 17 ani. Lori din Onești a câștigat toate etapele competiției muzicale. 


La vârsta de doar 16 ani a câștigat Marele Premiu la "Festivalul de Muzică Ușoara de la Mamaia" și a devenit cea mai tânără câștigătoare din istoria Festivalului.

 

 


Loredana Groza, colaborarea muzicală care a stârnit mii de reacții 


Loredana Groza a avut un succes imens cu ultima piesă lansată în colaborare cu 10 maneliști: Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. 


Chiar dacă melodia a fost aspru criticată, Loredana Groza s-a bucurat de succesul pe care l-a avut cu această melodie și le-a transmis fanilor un mesaj:


"Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!


Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă... de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap...reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect.


Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești", a scris Loredana pe Facebook.

 

 

Citește și: Mihai Bendeac, șocat de sărutul Deliei cu Loredana Groza. Reacția actorului: „Să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel