S-a născut azi. Alex Velea a împlinit 37 de ani. Ce surpriză romantică i-a pregătit Antonia: „Omul meu bun și talentat”

Data publicării:

Este motiv de sărbătoare în familia lui Alex Velea. Artistul își aniversează ziua de naștere, iar Antonia i-a făcut o surpriză. 

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Astăzi împlinește 37 de ani și se declară un bărbat împlinit pe toate planurile. Alex Velea are o carieră de succes în industria muzicală, dar și o familie minunată. Celebrul artist este plecat în Maldive alături de frumoasa Antonia. 


Chiar dacă la începutul relației lor, oamenii nu le-au dat prea multe șanse de viitor, iată că ce doi trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste, demnă de un scaneriu de film. Au doi copii minunați împreună și o relație foarte specială. Cei doi porumbei nu ezită să își exprime sentimentele pe rețelele de socializare și au doar cuvinte de laudă la adresa partenerului. 

 


Chiar dacă ziua lui de naștere l-a prins departe de prieteni și familie, Antonia a avut grijă ca iubitul ei să se bucure de această ocazie specială. Artista i-a organizat o cină romantică pe plajă. În imaginile postate pe Instagram se poate observa cum Antonia a gândit totul până la cel mai mic detaliu. 

 

Antonia, o nouă ipostază de infarct. Cum s-a lăsat fotografiată artista, în vacanța de lux/ FOTO


„La mulți ani, sufletul meu! Mulțumesc pentru tot! Ești un suflet special! Omul meu bun și talentat!”, i-a spus Antonia lui Alex Velea pe Instagram.

 


Antonia și Alex Velea își fac adesea declarații de dragoste pe rețelele de socializare. Artista îi mulțumește iubitului ei pentru tot ce a făcut pentru ea dar și pentru toată susținerea. 

 

”Mă simt norocoasă că am un bărbat care împărtășește aceeași pasiune cu mine. Ești atât de talentat și bun, dar șiu că tu știi ce simt eu pentru tine, doar că mă uimește de fiecare dată când văd un filmuleț cu noi cântând și mi se umple sufletul de bucurie. M-ai învățat cum să fiu și mai bună și mă simt extrem de iubită. Nu pot să îți spun cât de mult te admir. Cu dragoste, cel mai mare fan al tău”, a fost mesajul publicat de Antonia pe Instagram.

 

Antonia și Anda Adam, făcute praf de Iulia Albu: „Nu-mi plac. Am spus-o! Mi se par inutile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel