Antonia și Anda Adam, făcute praf de Iulia Albu: „Nu-mi plac. Am spus-o! Mi se par inutile”

Data publicării:

Iulia Albu a analizat ulitimele apariții ale vedetelor de pe rețelele de socializare. Anda Adam și Antonia au fost aspru criticate de fosta soție a lui Mihai Albu. Motivul: silicoanele celor două artiste.

Iulia Albu a comentat apariția Andei Adam, despre care spune că nu înțelege motivul pentru care a ales să se pozeze în acest mod. 


„E goală! E goală și tigaia și în partea de jos și ea..nu știu de ce cineva s-ar pune cu fundul gol pe blatul de bucătărie cu o tigaie goală în mână. Poate încearcă să promoveze ceva, mă gândesc. Nu e bine, e rău. Nu faceți asta!”, a spus Iulia Albu în emisiunea „La măruță”, de la ProTv. 


Nici Antonia nu a scăpat de ochiul vigilent al criticului de modă. Se pare că bustul generos al iubitei lui Alex Velea nu este pe placul Iuliei Albu, care spune că are aceeași părere și despre sânii Andei Adam. 


Antonia…altă femeie frumoasă! Îmi place zona asta mult mai naturală pentru că i se potrivește foarte bine. Dacă făcea Anda Adam o poză asemănătoare nu ieșea niciodată astfel. Nu-mi plac silicoanele Antoniei, am spus-o! Nici cele ale Andei Adam. Asta e doar părerea mea, voi puneți-vă ce vreți, dar mi se par niște lucruri inutile. Nu înțeleg postările de genul „my type” în rândul unor femei pentru că e ofensiv pentru cei care sunt de altă orientare sexuală. Rămâneți la ce e lin. Voi toate căsătorite cu bărbați, aveți copii și puneți poze cu alte femei cu descrierea „my type””, a mai spus Iulia Albu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????NDA ADAM ???? (@andaadam)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel