S-a aflat ce avere FABULOASĂ deține Delia Matache. Cât valorează casa în care locuiește artista

Data publicării:
Delia Matache, foto Antena 1
Descriere foto: Delia Matache, foto Antena 1

Delia Matache și soțul ei duc o viață de lux chiar și pe timp de pandemie. Ce avere au strâns cei doi?

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură de mulți ani de un succes răsunător pe plan muzical. Piesele ei doboară toate topurile muzicale și sunt apreciate de o țară întreagă. Delia a reușit să strângă o avere fabuloasă alături de soțul ei și împreună duc o viață de lux, cu vacanțe exclusiviste și un apartament care se întinde pe o suprafață de 575 de metri pătrați. 


Firma Deliei Matache a avut în anul 2020 o cifră de afaceri ce ajungea la aproape 9 milioane de lei, din care 4 milioane profit, potrivit spynews.ro. Delia ar încasa din partea trustului Intact 100.000 de euro, pentru aparițiile ei în emisiunile iUmor și X Factor. 


Nici soțul Deliei nu o duce deloc rău, acesta este managerul artistei și se ocupă de spectacolele și contractele acesteia, în plus deține șase cluburi în centrul vechi al Capitalei și este asociat al unei firme de construcții. 


Cei doi locuiesc într-un penthouse care a costat nu mai puțin de 3.000.000 de euro, potrivit aceleași surse. Locuința se întinde pe o suprafață de 575 de metri pătrați. 


Delia își dorește să devină mamă. Ce o împiedică pe artistă să facă acest pas important: „Ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt”


Delia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu. Cei doi și-au unit sufletele în fața lui Dumnezeu încă din anul 2012, dar spre surprinderea tuturor până acum nu au decis că este momentul să aducă pe lume un copil. Vedeta este întrebată adesea de ce nu a făcut acest pas.


Artista a explicat că își dorește un bebeluș, dar consideră că lumea în care trăim acum nu este un loc prea bun pentru un copil atât de firav. Delia spune că și-ar asuma acest rol de mămică doar dacă societatea ar suporta unele modificări. 


„O societate mai puţin agresivă, cu mai puţină răutate, mai puţin bullying”, a explicat Delia într-un interviu pentru „Weekend Adevărul”. 

 

Citește și: Petre Roman, despre relația cu fiul lui în vârstă de 12 ani: „Lui îi las puloverul roșu, de la Revoluție”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel