Petre Roman, despre relația cu fiul lui în vârstă de 12 ani: „Lui îi las puloverul roșu, de la Revoluție”

Data actualizării: | Data publicării:
Silvia Chifiriuc și Petre Roman, sursa instagram
Descriere foto: Silvia Chifiriuc și Petre Roman, sursa instagram

Petre Roman a dezvăluit cum relația cu fiul lui de 12 ani, dar și cu nepoata Isabela, fiica Oanei Roman. 

După divorțul de Mioara Roman din anul 2007, Petre Roman și-a găsit fericirea în brațele Silviei Chifiriuc cu care s-a și căsătorit doi ani mai târziu. Cei doi au împreună un băiețel de 12 ani, Petruș. Fostul premier își alintă fiul Petrișor, așa cum tatăl lui îl alinta pe el.


Petre Roman a făcut mărturisiri inedite despre relația pe care o are cu fiul lui, în vârstă de 12 ani, dar și cu nepoata Isabela. Fostul premier a dezvăluit cum își alintă fiul și ce moștenire importantă îi va lăsa după moarte. 


„Pentru Petrișor, cum îl alint pe fiul meu, voi avea mereu un cadou special. Spre exemplu, lui îi voi lăsa puloverul roșu pe care l-am purtat în zilele lui decembrie 1989 și care a făcut istorie, în felul său.


Desigur, mai sunt și alte lucruri, dar nu discutăm acum despre ele. Însă uneori îmi alint fiul, chiar și acum, când a crescut, așa cum mă alinta tata.


Îmi spunea, cu vocea lui aparte, Petrișor-Trișor, un joc de cuvinte și un alint care-mi lipsesc mult astăzi! Iar eu încerc să duc mai departe alintul, de data asta la adresa fiului meu”, a spus Petre Roman pentru impact.ro.


Chiar dacă Oana Roman a spus în repetate rânduri că nu se vede prea des cu tatăl ei și nici Isabela nu petrece prea mult timp cu Petre Roman, fostul premier a dezvăluit ce relație are cu nepoata sa. 


„Isabela îmi spune tataie sau tătăiță. Sau bunicule, după cum crede ea la momentul respectiv că trebuie să mi se adreseze! În fapt, așa am și convenit cu ea, demult, asupra apelativului pe care îl folosește.


E o scumpete de copil, care cred că crește foarte frumos, mai ales că Oana, fiica mea, se ocupă foarte mult de educația ei.


Ne vedem ori de câte ori am timp și vă spun sincer că sunt un bunic grijuliu. Ultima dată când am văzut-o i-am propus să facem un concurs de caligrafie, eu cu caietul meu, ea, cu caietul ei.


Pe vremuri, caligrafia spunea multe despre fiecare persoană în parte, dar astăzi mi se pare că e mai degrabă ignorată, din păcate. I-am propus ca cel ce câștiga acea competiție de familie să primească și o mică recompensă, iar Iza a acceptat imediat”, a povestit Petre Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel