S-a aflat când s-a născut, de fapt, Lidia Fecioru. Informația care nu apare nicăieri o găsiți aici

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Cel mai bine secret păstrat al Lidiei Fecioru a fost dezvăluit.

Lidia Fecioru, bioterapeut cu o experiență vastă în domeniul parapsihologiei, a fost prezentă duminica aceasta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.

Lidia Fecioru și-a aprofundat studiile în domeniul parapsihologiei la Moscova, a avut apariții frecvente pe micile ecrane, abordând subiecte care aduc ezotericul în prim-plan.

 

Informația despre Lidia Fecioru care nu apare nicăieri

 

Informația despre Lidia Fecioru care nu apare nicăieri este despre data ei de naștere.

 

În biografiile online ale Lidiei Fecioru scrie că s-a născut la Moscova, în anul 1962. În schimb, nu se precizează nicăieri data exactă a nașterii. De ce nu apare nicăieri data nașterii Lidiei Fecioru? 

 

Invitată la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lidia Fecioru, bioterapeut cu o experiență vastă în domeniul parapsihologiei, a fost întrebată de ce ține secretă data nașterii? 

 

Răspunsul ei a fost: „Nu este niciun secret. Sunt născută pe 31 iulie 1962. Sunt Leu getbeget. N-am niciun secret. Nu există un secret privind ora. De fapt, nici eu nu îmi știu exact ora nașterii. Mama a zis că m-am născut pe la ora 19.00 sau 21.00. Nu este niciun secret, doar că nu știu”.

 

Ora exactă a nașterii este un element crucial în astrologie deoarece ea determină pozițiile precise ale planetelor în momentul în care o persoană se naște. Aceste poziții planetare sunt folosite pentru a trasa harta natală a individului, care este un fel de „fotografie" a cerului în momentul nașterii sale. Ora nașterii este folosită nu numai pentru a trasa harta natală, ci și pentru a efectua prognoze și analize astrologice. Astrologii folosesc harta natală și tranzitele planetare (mișcările planetelor în timp real) pentru a oferi interpretări și predicții privind evenimentele viitoare și tendințele de viață ale individului.

 

„În interiorul meu există două gene diferite: un slavă și una romană. N-aș putea că biruie una din ele”, a zis Lidia Fecioru la Kanal D.

 

Întrebată dacă o persoană poate să ne atace în vreun fel dacă știe când ne-am născut, cu exactitate, inclusiv ora, ea a zis că nu: „Nu le poți folosi niciodată în totalitate. Poți folosi doar o parte din informații”.

 

Ce nu ar trebui să știe nimeni despre noi?

 

„Sunt multe lucruri pe care nu ar trebui să le știe nimeni despre noi, adică punctele sensibile, punctele dureroase pentru fiecare, tragediile din viața lui, durerea, sunt răni deschise care nu se închid niciodată”, a mai zis Lidia Fecioru la Kanal D.

Lidia Fecioru este cunoscută drept unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți din România. În final, vă invităm să urmăriți un interviu al Lidiei Fecioru acordat Andreei Cercel la Spectacola:

 

 

 

VEZI ȘI: Doliu pentru Korpos de la România TV: Am luat-o în brațe, i-am spus că o iubesc, iar după câteva minute s-a stins -

https://www.spectacola.ro/doliu-pentru-korpos-de-la-romania-tv-am-luat-o-in-brate-i-am-spus-ca-o-iubesc-iar-dupa-cateva-minute-s-a-stins_36706.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel