Doliu pentru Korpos de la România TV: Am luat-o în brațe, i-am spus că o iubesc, iar după câteva minute s-a stins

Data actualizării: | Data publicării:

Pe Ioan Korpos îl știți de la România TV.

Este unul dintre cei mai apreciați realizatori tv din țara noastră. Ioan Korpos vă aduce, zi de zi, cele mai importante breaking news-uri, iar de la petrecerile de Revelion a fost nelipsit, an de an, de la România TV.

Doar că acum trece printr-o mare dramă. A început anul 2024 cum nu se poate mai rău. Și-a pierdut mama, pe Clara.

Este cu greu de găsit cuvinte care să aline durerea unei astfel de pierderi, însă Ioan Korpos, jurnalistul de la România TV, a transmis un mesaj profund de recunoștință și iubire față de mama sa, Clara, care a plecat dintre noi la începutul acestui an.

Ioan Korpos a împărtășit o parte din suferința sa într-un moment atât de trist, exprimându-și recunoștința pentru sacrificiile făcute de mama sa și pentru dragostea necondiționată pe care i-a oferit-o întotdeauna. Prin cuvintele sale, a evidențiat importanța și profunzimea legăturii materne, care rămâne veșnică în sufletul său.

 

„Mama mea dragă m-a așteptat acasă, am luat-o în brațe, i-am spus că o iubesc, iar după câteva minute s-a stins. Am rămas orfan, fizic. Dar în suflet tu vei fi mereu liniștea și bucuria mea. Te-ai sacrificat ca să ne oferi totul. De una singură. Îți mulțumim, mama!”, a spus jurnalistul de la România TV.

 

Clara avea doi copii. I-a crescut în dragoste și credință, dar mai mult decât atât, i-a învățat să iubească viața și în cele mai grele momente. Clara nu a putut părăsi această lume până când acasă, în Mureș, nu a venit și fiul ei cel mic, Ioan, pentru a o strânge în brațe pentru ultima oară.

 

În memoria femeii, duminică seara, România TV a difuzat un reportaj emoționant în care au rulat, printre altele, imagini de suflet cu Ioan Korpos și mama sa

 

Într-un gest de respect și recunoaștere pentru Clara, România TV a difuzat, duminică seara, un reportaj special, care a arătat frumusețea și emoția relației dintre Ioan Korpos și mama sa. Imaginile care au fost prezentate au evidențiat momente pline de afecțiune și înțelegere reciprocă, ilustrând legătura puternică dintre ei.

 

2. -imagine fara descriere- (ioan-korpos-1_31264900.jpg)

 

3. -imagine fara descriere- (ioan-korpos-3_29917500.jpg)

 

VEZI ȘI: Mirela Vescan, cea mai cunoscută specialistă în make-up, pusă la zid de familia ei. „Zero barat. Bullying total!” / video -

https://www.spectacola.ro/mirela-vescan-cea-mai-cunoscuta-specialista-in-make-up-pusa-la-zid-de-familia-ei-zero-barat-bullying-total-video_36700.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel