Ryan Reynolds, acuzat că „ar fi călătorit în timp”. Ce au descoperit fanii lui Wrexham într-o fotografie a echipei din 1878

Data actualizării: | Data publicării:

Fanii lui Wrexham: "călătoria în timp este reală". Superterii sunt șocați după ce l-au văzut pe Ryan Reynolds în fotografia echipei din 1878

Fanii lui Wrexham cred că l-au văzut pe Ryan Reynolds într-o fotografie a echipei galeze din 1878 - imaginea apărând la doar câteva zile după ce noul său film despre călătoria în timp a fost lansat.


Reynolds și colegul său de la Hollywood Rob McElhenney au cumpărat Wrexham în 2021 și au condus echipa galeză înapoi în Football League în sezonul trecut. Wrexham a fost strălucitoare, deoarece a măturat competiția pentru a ajunge în fruntea Ligii Naționale.


Cu toate acestea, fanii sunt convinși că Reynolds este în secret un călător în timp, mai ales că, imediat după ce a jucat într-un film despre călătoria în timp, fanii lui Wrexham au observat un jucător care seamănă izbitor de mult cu actorul. Wrexham a postat pe Twitter o fotografie a echipei galeze care a jucat la Racecourse în 1877.

"OMG, viața anterioară a lui Ryan Reynolds... seamănă și el cu Damien Lewis", a glumit un fan. În timp ce un al doilea a adăugat: "Ryan Reynolds, cel mai tare călător în timp!".


"Nu numai că este unul dintre cele mai vechi cluburi din lume, dar îl ai și pe cel mai vechi proprietar din lume. @VancityReynolds îmbătrânești bine! Călătoria în timp a făcut lucruri minunate pentru tine", a glumit un al treilea. Iar un al patrulea a adăugat: "Adică, trebuie să recunoști că este complet nebunesc!".

"Putem confirma că nu este @VanCityReynolds în primul rând", a precizat Wrexham. Cu toate acestea, Ryan Reynolds însuși a răspuns: "Ești sigur? După cum am menționat, am o rutină de îngrijire a pielii de noapte extinsă".


Wrexham se pregătește în prezent pentru primul sezon în Football League din 2008 încoace - și nu a pierdut timpul în căutarea unor potențiale semnături de marcă.

S-a glumit pe seama lui Gareth Bale, însă, fostul star de la Real Madrid pare să fie fericit la pensie. Un nume mai realist este Nick Powell, care a fost comparat cândva cu Paul Scholes de Sir Alex Ferguson.

Fergie l-a cules pe Powell din Liga a doua, dar după ce nu a reușit să impresioneze la Manchester United, Powell a coborât din nou în Liga de fotbal, potrivit Dailystar. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel