Ryan Reynolds, despre lupta cu ANXIETATEA: "Mă gândeam că o să mor"

Data publicării:
sursa foto: Ryan Reynolds, instagram
Descriere foto: sursa foto: Ryan Reynolds, instagram

Ryan Reynolds și-a deschis sufletul și a recunoscut că s-a confruntat cu anxietatea.

 Ryan Reynolds și-a deschis sufletul și a vorbit despre lupta cu anxietatea. Actorul  a descris diferența dintre Ryan obișnuit și Ryan de pe platourile de filmare, despre care spune că sunt practic două entități complet diferite.

'Am avut anxietate toată viața mea, într-adevăr. Și știi, simt că am două părți ale personalității mele, că una preia controlul atunci când se întâmplă asta', a explicat el într-un nou interviu în cadrul emisiunii Sunday Morning de la CBS.

El a spus: "Când mă duceam la Letterman, pe vremuri, aveam emoții. Dar îmi amintesc că stăteam în culise înainte să se deschidă cortina și mă gândeam: "O să mor. O să mor aici, la propriu. Cortina se va deschide și eu voi fi, voi fi o simfonie", ceva oribil se va întâmpla! Dar de îndată ce cortina se deschide - și asta se întâmplă foarte des și în munca mea - e ca și cum cineva preia controlul. Și zice: "Mă ocup eu de asta. Ești în regulă." Simt cum îmi scade ritmul cardiac, cum mi se calmează respirația, cum ies din scenă și sunt o persoană diferită.

În luna mai a anului trecut, Ryan a marcat luna de conștientizare a sănătății mintale împărtășind o postare despre luptele sale cu anxietatea pe Instagram - o decizie pe care a declarat ulterior pentru Entertainment Tonight că a fost inspirată în parte de cele trei fiice ale sale, James, 7 ani, Inez, 5 ani, și Betty, 2 ani.

'O parte din ea este că am trei fiice acasă și o parte din datoria mea ca părinte este să modelez comportamente și să modelez cum e să fii trist și cum e să fii anxios sau furios. Că există spațiu pentru toate aceste lucruri. În casa în care am crescut, asta nu mi-a fost explicat cu adevărat. Și asta nu înseamnă că părinții mei au fost neglijenți, dar ei provin dintr-o generație diferită'.

Pe lângă faptul că vrea să modeleze bune practici de sănătate mintală pentru fiicele sale, Ryan a adăugat că speră să contribuie la normalizarea și la eliminarea stigmatizării discuțiilor despre sănătatea mintală în general.

"Știu că atunci când m-am simțit la fundul sacului, de obicei a fost pentru că am simțit că sunt singur în ceea ce simțeam. Așa că, atunci când oamenii vorbesc despre asta, nu mă gândesc neapărat la asta sau nu mă plâng, dar cred că este important să vorbim despre asta. Și când vorbești despre asta, îi eliberează pe ceilalți, a adăugat el pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel