Ruxi și-a cerut eliminarea de la „Sunt celebru, scote-mă de-aici”. Vedeta a cedat locul unei alte concurente

Data publicării:
captură video Pro TV
Descriere foto: captură video Pro TV

Ruxi a luat o decizie neașteptată, în ultima ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”.

Ruxi a fost vedeta care a părăsit cea mai nouă ediție a competiției „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Proba de eliminare s-a dat între Giani Kiriță, Anisia Gafton și Ruxi. Primul care a reuși însă să-și demonstreze abilitățile și să-și învingă toate fricile a fost Giani Kiriță, astfel încât bătălia a continuat între cele două fete. Însă, în momentul în care a văzut faptul că a rămas doar alături de Anisia, Ruxi a luat o decizie de ultim moment, care a uimit pe toată lumea. Celebra creatoare de conținut a strigat fraza „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, care a descalificat-o pe loc din cadrul competiției. Ruxi a făcut acest gest cu ochii în lacrimi. 

„Eu mă opresc, Cabral. Vreau să spun cuvintele, ca să rămână Anisia, ea trebuie să câștige emisiunea asta, e singurul om care merită să câștige emisiunea asta. Anisia, rămâi și luptă, ai înțeles? Sunt celebru, scoate-mă de-aici. Nu-mi pare rău că am făcut asta. Nu vreau să pleci, cine să câștige?”, a spus Ruxi, cu ochii în lacrimi. 

„Eu sunt în stare de șoc total. Nu am avut mâna lungă și am fost în dezavantaj.”, a spus Anisia Gafton, fiind fericită, dar și dezamăgită, în același timp, de faptul că Ruxi s-a autoeliminat din competiție. 

Chiar dacă cele două fete erau vizibil afectate, Giani Kiriță nu vede această eliminare ca pe o pierdere reală. 

„A pus mare presiune pe Anisia, pentru că i-a spus într-un fel că trebuie să câștige concursul. Gata, dă-i drumul acasă, atât ai putut.”, i-a transmis și Giani Kiriță, creatoarei de conținut. 

Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, după ce a scuipat o concurentă. Ce a putut să-i spună artistei

 

„Mi-a fost foarte greu să mă integrez și mi-am dat seama că nu am ce trebuie”

Chiar dacă a fost experiență pe care a trăit-o la maximum și din care a avut foarte multe lucruri de învățat, Ruxi a spus, înainte să părăsească jungla, faptul că nu ar mai fi putut rezita oricum, în o astfel de colectivitate. 

„A fost un experiment pentru mine, o experiență unică. Mi-am dat seama că nu sunt făcută pentru astfel de emisiuni, mi-a fost foarte greu să mă integrez și mi-am dat seama că nu am ce trebuie ca să merg până la capăt. Nu am psihicul necesar și Anisia îl are. Eu sunt foarte schimbătoare, dar ea se controlează foarte bine, eu nu.”, a mai adăugat Ruxi.

„Nu sunt singura care a luat locul mai departe. Și Giani a primit de la domnul Cornel. Îmi pare rău că pleacă, pentru mine era un sprijin moral, ne susțineam.”, a mai spus și Anisia. 

Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab” EXCLUSIV

 

Ruxi este a treia concurentă care pleacă din junglă, după ce strigă „Sunt celebru, scoate-mă de-aici.” Primul concurent, care a recurs la acest gest, a fost influencerul Răzvan Botezatu, care a avut nevoie chiar și de consiliere psihologică, după coompetiție, urmat, mai apoi, de Alex Bogdan, care nu a mai rezistat dorului de iubita sa.

 

Câți bani a luat Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Artista a rezistat o lună în junglă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel