Russell Crowe, deranjat de întrebările despre Gladiator 2: "Nici măcar nu joc în el. Eu sunt mort!”. Ce părere are actorul despre continuarea celebrului film

Data publicării:
Russell Crowe în Gladiatorul, captură video YouTube
Descriere foto: Russell Crowe în Gladiatorul, captură video YouTube

Gladiatorul continuă fără celebrul său gladiator. Russell Crowe nu face parte din distribuția noului film. 

"Ar trebui să mă plătească naibii pentru numărul de întrebări care mi se pun despre un film în care nici măcar nu joc", a declarat el jurnaliștilor la Festivalul de Film de la Karlovy Vary, potrivit Variety. 

"Nu are nimic de-a face cu mine. În acea lume, eu sunt mort. La doi metri sub pământ. Dar recunosc că am o anumită tentă de gelozie, pentru că îmi amintește de când eram mai tânăr și de ceea ce a însemnat pentru mine, în viața mea."

"Nu știu nimic despre distribuție, nu știu nimic despre intrigă. Eu sunt mort! Dar știu că, dacă Ridley a decis să facă o a doua parte a poveștii, peste 20 de ani mai târziu, trebuie să fi avut motive foarte puternice. Nu mă pot gândi la acest film decât spectaculos."

Crowe a fost o prezență plină de efervescență la festivalul ceh, acceptând un premiu pentru o contribuție remarcabilă la cinematografia mondială și oferindu-i publicului mai multe anecdote cu gură spurcată - chiar și atunci când a cântat cu trupa sa Indoor Garden Party la ceremonia de deschidere.

 

"Sunt singurul câștigător al premiului Oscar care a fost împotmolit de un păianjen în gât", a spus el în fața unei mulțimi care urla, amintindu-și de o întâlnire deosebit de enervantă cu o tarantulă "excitată" pe platoul de filmare a filmului "Rough Magic" al lui Clare Peploe, care s-a soldat cu o erupție cutanată dureroasă și cu o mulțime de sentimente amestecate.

Acesta a discutat, de asemenea, despre dragostea sa pentru muzică și despre viitoarele sale proiecte ca regizor, inclusiv "Last Breath" și documentare inedite.


"Pentru a le lansa, trebuie să le fac confortabile din punct de vedere legal. Iar pentru mine, asta distruge ideea. Așa că trebuie doar să aștept mai mult, să aștept ca unii oameni să moară și apoi le pot scoate", a tachinat el.

Crowe, care va putea fi văzut în curând în filme precum "Kraven the Hunter", "The Georgetown Project" și "Nuremberg" - unde îl va interpreta pe Hermann Göring, a spus el - a vorbit și despre "The Pope's Exorcist", de Julius Avery, în care personajul său descoperă o conspirație pe care Vaticanul a încercat să o țină secretă. De asemenea, el a menționat cazul încă nerezolvat al dispariției Emanuelei Orlandi.

"Ni s-a spus, foarte specific: "Nu menționați asta". Așa că, bineînțeles că am menționat asta, la naiba. Nu spun că are legătură cu filmul, dar am auzit că Papa a redeschis acum o nouă anchetă pentru a merge până la capăt, așa cum ar trebui."

 

De asemenea, și-a făcut timp pentru a prezenta proiecția specială a filmului "Master and Commander" de Peter Weir: The Far Side of the World", vorbind despre atenția minuțioasă a regizorului pentru detalii și despre soarta filmului.


"Peter a încetinit lansarea. Am terminat producția înainte ca "Pirații din Caraibe" să fi început, dar a ieșit înaintea noastră. Odată ce oamenii au râs copios, a fost dificil să convingem publicul larg să ia în serios tot ceea ce făceam", a spus el.


"A fost un exercițiu atât de costisitor pentru studio, încât au decis să îl vândă drept 'Gladiatorul pleacă pe mare'. Asta înseamnă că toată lumea a fost dezamăgită. Asta a descurajat publicul lui Peter Weir și a însemnat că acum jucam pentru ceea ce eu numesc "copiii proști"."

 

"Nu a fost un film de acțiune: a fost un poem, un eseu despre viața la bordul unui astfel de vas, la acea vreme. Despre galanteria dintre bărbați care înțeleg că autoritatea și ordinea sunt necesare pentru siguranța tuturor."


Dar, pe lângă rememorarea trecutului, Crowe s-a gândit și la posibilul său viitor, pregătindu-se să împlinească anul viitor 60 de ani.


"Stai în fața oglinzii și te gândești: "Cine dracu' e ăsta?". Eu sunt în acea perioadă acum. Îl voi lua ca model pe Ridley Scott: el încă descoperă lucruri noi în munca sa. Sau mă voi opri și nu veți mai auzi niciodată de mine. Nu m-am decis încă ce va fi. Sunt două alegeri foarte valabile."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel