Runa pentru România în luna martie 2023. Mihai Voropchievici anunță ce urmează pentru țara noastră

Data publicării:
 Mihai Voropchievici. Captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură video YouTube

Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai importante previziuni pentru luna martie 2023.

Mihai Voropchievici a dezvăluit, pentru Fanatik, mesajul runelor pentru România, în luna martie 2023.

Celebrul numerolog avertizează că vo avea loc schimbări majore, care se vor face simțite chiar de la începutul lunii. 

 „Să dea Domnul ca aceste schimbări să fie de bun augur pentru țara noastră și pentru locuitorii ei, să ne ridicăm un pic nivelul de trai, starea sufletească, să ne aducă bunătate în suflet”, a declarat Mihai Voropchievici pentru Fanatik. 

Martie, luna schimbărilor pentru toate zodiile


Mai mult, Mihai Voropchievici a făcut previziuni și pentru fiecare semn zodiacal în parte și a dezvăluit ce schimbări ne așteaptă în luna martie.


„Berbecii care nu dau de soluția salvatoare pentru ceea ce îi frământă trebuie să știe că în martie apare cheia spre succesul redefinirii lor. În această lună, nativii de foc vor găsi rezolvarea pentru anumite aspecte stringente din existența lor.

Taurii, în schimb, dau de băut tuturor! Este una din cele mai bune luni din acest an pentru ei și asta pentru că au parte de câștiguri pe toate planurile vieții.

Gemenii sunt gata să o ia de la zero. O vor lua de la capăt cu mai multă determinare ca niciodată, cu forță de muncă, cu o prezență de spirit uluitoare.


Racii sunt sub protecția lui Dumnezeu toată luna, chiar dacă li se va părea că au lucruri complicate de înfruntat. Relele se vor ține departe de ei.


Leii au niște piedici în cale, dar cu tăria lor, cu forța de care dispun vor trece peste toate jaloanele și vor ști să facă slalom printre probleme, evident, punctând rezolvările lor.


Fecioarele sunt puse pe drumuri. Martie e o lună în care s-ar putea să călătorească mai mult decât și-ar fi propus. O lună bună de descoperire a lumii.

Balanțele trebuie să schimbe ceva major în viața lor. Unii nativi de aer vor schimba jobul, alții ar putea trăi, începând cu această lună, într-o casă nouă.


Scorpionii au parte de un amalgam de schimbări majore până la 1 aprilie 2023. Pentru acești nativi, martie vine cu oportunități de neratat pe toate planurile.

Săgetătorii sunt cadorisiții lui martie. Vor primi daruri de unde nu se așteaptă. Vor fi extrem de răsfățați până la sfârșitul acestei luni.

Capricornii au și ei parte de cadouri, la fel ca arcașii zodiacului european. Sunt surprinși de persoane care se gândesc în mod constant la ei.

Vărsătorii n-au o perioadă tocmai bună. Și asta deoarece își fac tot felul de griji pentru cei din jur, iar asta îi seacă de putere și de gânduri pozitive. Tocmai de aceea, trebuie să stea liniștiți, căci problemele pe care și le imaginează nu au gravitatea din capul lor.

Peștii au de înfruntat auspiciile destinului. Soarta nu le mai zâmbește și trebuie să susțină o bătălie puternică”, sunt previziunile celebrului numerolog, pentru luna martie, potrivit Fanatik.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel