Ruby, decizie neașteptată. De ce nu mai vrea artista să audă de operațiile estetice: "Au fost 7 ani în care am fost complexată"

Ruby a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai vrea să audă de operațiile estetice. 

Ruby este una dintre cele mai deschise persoane publice, când vine vorba de viața personală. Tocmai din acest motiv, artista nu s-a ascuns să recunoască câte operații estetice are, dar și traumele prin care a trecut cu unele dintre ele. Solista a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni la o vârstă foarte fragedă, imediat după ce a împlinit 18 ani, pentru că era extrem de complexată.

Ruby nu vrea să mai audă de operațiile estetice

În urmă cu ceva timp, artista a avut mari probleme la nivelul sânilor, din cauza unor intervenții chirurgicale greșite. Acum, Ruby recunoaște că nu vrea să mai audă de intervențiile chirurgicale și se simte foarte bine în corpul ei. 

„Acum sunt OK, sunt frumoși, sănătoși, mulțumesc lui Dumnezeu! Îi iubesc! Da, am terminat, îi mulțumesc lui Dumnezeu! (n.r. cu intervențiile). Au fost 7 ani în care am fost complexată, dar mă obișnuisem deja cu complexul, îl acceptasem ca parte din mine.

Nu o pun la curent cu toate chestiile ăstea. (n.r. pe bunica ei). Îi zic, dacă e, când mi-e rău, dar nu vreau să o îngrijorez în vreun fel. Exact, normal, ca orice mamă, vrea să știe că sunt bine!', a declarat Ruby pentru ego.ro.

Ruby: „Am avut niște probleme de inconștiență”

Artista a recunoscut că după intervenția suferită la nivelul sânilor nu a avut grijă de ea, astfel că a început să aibă probleme grave.  În 2019, aceasta a fost supusă celei de-a treia intervenție la nivelul bustului.

„Am avut niște probleme de inconștiență, am făcut niște mișcări greșite și niște intervenții care nu erau necesare, în urma cărora am suferit! Acum sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu! Nu am mai fost nici nebună, nu am mai cărat lucruri, nu am mai spart lemne cu toporul! Am fost liniștită și sunt foarte bine, mulțumită doamnei doctor Elena Martin. Nu este vorba că mi-a luat mult timp ca să am încredere în dânsa, însă a durat mult până mi-am făcut curaj ca să fac o nouă intervenție la sâni'„, spune Ruby.

„Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu”

Chiar dacă pe atunci o vedea ca pe o necesitate, Ruby a suferit mult în urma intervenției, pe care o regretă foarte mult.

' Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă, mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme', spunea Ruby pentru VIVA!

Citește și: Ingredientele cosmetice pe care trebuie să le evităm în perioada sarcinii. Ioana Marinescu: „Pot să ajungă în microcirculație și în circulația fătului”/ EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 aug 2023, 18:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience