Ruby, noi informații despre războiul din Israel. Artista se află în continuare în Tel Aviv: „Ne temem...”

Data publicării:

Ruby a făcut noi declarații despre situația din Israel. Artista nu s-a putut întoarce în România. 

În Israel a început una devărat război. Au trecut mai bine de 48 de ore după ce Hamas a lansat un atac surpriză cu mii de rachete și a trimis luptători peste graniță. Sute de oameni și-au pierdut viața, în timp ce mii de persoane sunt grav rănite. 

Ruby, noi informații despre războiul din Israel

Mai multe vedete au fost surprinse de bombardamentele din Israel. Printre acestea se numără și Ruby, care se află în continuare în Tel Aviv. Artista și-a liniștit fanii, spunându-le că totul este în siguranță, iar astăzi au zbor spre România. 

„E liniște azi în Tel Aviv, la fel a fost și ieri. Nu vă faceți griji, suntem bine! Zborul pe care l-am apucat noi a fost cel de mâine, așa că mâine o să plecăm de aici, dar postez, este bine, să știți, este ok. Ne temem de ce s-ar putea întâmpla, dar e ok, nu s-a întâmplat nimic. Ieri nu a fost nicio sirenă aici, nicio rachetă, doar că e un pic îngrijorător”, a spus cântăreața pe InstaStory.

Artista susține că în zona în care se află este destul de liniște, iar oamenii și-au reluat activitățile de zi cu zi. 

„Oamenii aici și-au reluat activitatea, își fac treburile, se aprovizionează magazinele, sunt dechise magazine, circulă autobuze. Sportul este esențial aici, așa că și pe vreme de război... Sunt o grămadă de oameni pe stradă aici, inclusiv bătrânei. Pare că nimeni nu-și face griji aici, sunt ori inconștienți, ori știu ei mai bine”, a mai adăugat ea.

Ce spunea Ruby în urmă cu două zile

„Deci este alertă, este stare de război. Aici a început războiul de dimineață. 5.000 de rachete. (...) Toată lumea e în panică. Deci am descoperit că buncărul în care trebuie să ne adăpostim este dormitorul. Are două uși, fereastra asta mică prin care nu trece nici bomba atomică, nu înțeleg ce, cum. Dacă se aud sirenele iar să intrăm în buncăr. Doamne ferește. Nu mai e nimeni pe străzi, la plajă. S-a refugiat în mare parte toată lumea. Vedem ce se întâmplă, Doamne ferește, ceva rău”, a mărturisit ea atunci.

Raluka, mărturisiri șocante după ce s-a întors în România din Tel Aviv

Și Raluka a ajuns să se întoarcă în țară. Artista le-a povestit fanilor prin ce momente cutremurătoare a trecut. 

”Vă mulțumim pentru grijă, suntem acasă, e totul bine acum. Ieri dimineață, pe la vreo 6:30 am auzit o sirenă în depărtare și nu mi-am dat seama despre ce e vorba, așa că m-am pus să dorm, iar pe la vreo 7:30 am auzit a doua sirenă, era foarte aproape și ne-am dat seamă că trebuie să mergem în buncăr. Am mers peste Ana și Edy în cameră. Încă nu am ajuns în buncăr și auzisem deja exploziile. Primele le auzisem în apartament și am început să țip la ei să se grăbească. Am coborât în buncăr, nu se mai auzea nimic, apoi ne-am întors. Era liniște peste tot.

În următoarele două ore am stat pe site-urile lor pentru a vedea ce se întâmplă. Citisem că în sud au intrat teroriștii și au mers peste oameni în case, dar în Tel Aviv nicio bombă nu a atins pământul, având un scut antirachetă. Nu mai auzisem nimic și ne-am mai liniștit”, a spus Raluka pe Instagram.

Citește și: Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care s-a mutat. Fostul milionar așteaptă să încaseze prima pensie: "Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel