Ruby, motivul incredibil pentru care doarme mereu cu lenjeria intimă pe cap: „Tocmai v-am schimbat calitatea somnului”

Data publicării:

Ruby și-a uimit fanii la primele ore ale dimineții, după ce s-a afișat cu lenjeria intimă pe cap. Artista le-a dezvăluit și motivul pentru care face acest lucru.

Ruby este una dintre cele mai provocatoare apariții din showbizul românesc. Talentul ei incontestabil în lumea muzicii, dar și charisma deosebită și simțul dezvoltat al umorului i-au adus artistei un succes formidabil, la doar 32 de ani fiind una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Pe lângă asta, Ruby stă la fel de bine și la capitolul atuuri fizice. Diva se laudă cu un trup perfect sculptat, ca de zeiță. 

Motivul pentru care Ruby doarme cu lenjeria intimă pe cap!

Dis-de-dimineață, Ruby și-a surprins fanii cu un nou "accesoriu" pe cap. Artista a mărturisit că este chiar lenjeria intimă. Potrivit acesteia, a ales să doarmă mereu așa, deoarece în acest mod se ferește de lumina care-i pătrunde prin fereastră dimineața și o trezește.

„Bună dimineața! S-a trezit dulceața! Curioși ce e în capul meu? Vreți să știți? Poate crede cineva că nu am nimic în cap. Să-mi trimiteți un premiu, după ce v-am dat ideea asta, pentru că tocmai v-am schimbat calitatea somnului. Cum fac să dorm bine? Secretul este că imediat cum se crapă de ziuă, îmi trag o pereche de chiloți cu talie înaltă pe cap, mi-i trag pe ochi și dorm, nu mă trezește nimeni. Azi-noapte m-am culcat la 05:00 și cum a pătruns lumina, cum mi-am tras chiloțeii”, a spus Ruby pe Instagram.

Citește și: Ruby, o nouă vizită la medicul estetician. Ce operație are de gând să își facă artista

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel