Ruby, o nouă vizită la medicul estetician. Ce operație are de gând să își facă artista

Data publicării:
Ruby, foto Instagram
Descriere foto: Ruby, foto Instagram

Chiar dacă a trecut recent prin cabinetul medicului estetician, Ruby pare că are de gând să își facă o nouă operație estetică. 

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, datorită sincerității cu care se afișează de fiecare dată în fața publicului. Artista le povestește fanilor fiecare experiență prin care trece chiar pe pagina ei de Instagram. 


Deși acum se află înafara oricărui risc, în trecut vedeta a trecut prin momente cumplite după ce operația de implant mamar s-a deschis, din cauză că nu a ascultat sfaturile medicului de a avea mare grijă de bustul ei după operație. 


„În ultimii 7 ani am avut un complex. Eu nu mi-am văzut sânii de foarte multe ori, am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa. Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră. Mi s-a deschis operaţia, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leocoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci”, a declarat Ruby pentru Xtra Night Show în urmă cu ceva timp. 


Mulțumită de cum arată bustul ei în prezent, Ruby nu a putut uita să treacă de 8 martie pe la cabinetul medicului estetician, să îi ducă un buchet de flori doamnei doctor care a operat-o. Totodată, Ruby a avut parte și de un control pentru a se asigura că totul este în regulă. 


„Am venit în vizită la regina frumuseții. Am venit să îi aduc un buchețel frumos cum am primit și eu, să o văd că n-am mai văzut-o demult și bineînțeles să-i arăt sânii. Am venit să-mi facă revizia tehnică. Sunt bine, sănătoasă și foarte fericită că în sfârșit decolteul meu arată cum am visat. Îmi dă și sutien ca să-mi îmbrac sânii ăștia frumoși făcuți în cuptorul ei de aci. Am așteptat mult să-mi placă atât și în sfârșit s-a întâmplat”, a transmis artista pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel