Rubi Diamante, senzația de la Vocea Româniai. În viața de zi cu zi este Ricardo Gabor. Reacția juraților: N-a fost nimeni în 10 sezoane să cânte așa!

Data publicării:

Ricardo Gabor, Rubi Diamante de la Vocea României, a întors aproape toate scaunele în ediția de vineri seară.

Vocea României a revenit aseară! Pavel Bartoș abia aștepta să spună, din nou: „Să fie VOCE!”, iar antrenorii au fost nerăbdători să-și ocupe scaunele și să apese butonul pentru vocile care fac scena să vibreze. „Acest format este unul dintre cele mai reușite din lume”, a precizat Tudor Chirilă. 

În viața de zi cu zi este Ricardo Gabor, însă atunci când urcă pe scenă se transformă în Rubi Diamante. Este născut în Bistrița, dar de câțiva ani locuiește în Almeria, Spania, potrivit PRO TV.

“Rubi Diamante este artista care se urcă pe scenă, personajul pe care eu l-am creat ca să pot să am încredere în mine și să cânt. Eu am început să fac "drag" de la 17 ani, când mi-am pus perucă și tot. A fost o senzație plăcută pentru că erai altă persoană. Puteai să joci în două lumi diferite. Este lumea lui Ricardo și după este lumea lui Rubi Diamante. Tot ce nu poate să facă Ricardo, poate să facă Rubi Diamante. Așa  că este foarte mișto. Ricardo e un copil foarte timid, nu are încredere în el.. Rubi este o fată foarte puternică, care mănâncă lumea dacă e nevoie și merge tot înainte, nu are rușine, are încredere în ea”, a povestit concurentul.

Familia a acceptat mai greu faptul că este o „drag queen”

Deși la început s-a confruntat cu neînțelegere din partea familiei, tânărul spune că mama sa îi este acum alături și că este cel mai mare fan al său. 

 “Acum, mama este fanul meu numărul 1! Ea îmi face costumele de scenă, vine la spectacolele mele”, a spus tânărul. 


A întors trei scaune la Vocea României


Smiley: „N-am văzut așa ceva niciodată pe scenă la Vocea României. Eu sunt mega entuziasmat! Nu a fost niciodată o voce ca a ta aici... N-a fost nimeni în 10 sezoane să cânte așa!”.

Tudor Chirilă nu s-a întors, dar a spus că regretă decizia: „În primul rând mie mi se pare extraordinar că tu ești în 2022 la Vocea României, venind din Spania, cu look-ul ăsta și cu orice fel de orientare sexuală ai avea tu. Este extraordinar. Pentru că noi suntem o țară intolerantă, noi suntem o țară cu un model cultural care are mari prejudecăți vizavi de minoritățile sexuale. Și indiferent dacă tu ai fi „straight” sau orice altceva, mie mi se pare important ca tu să fii aici cât mai mult. Regret că nu m-am întors ca tu să fii în echipa mea, pentru a merge cât mai departe, pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu, de la cel sexual, etnic și așa mai departe. (...) Trebuie să ne uităm la ce face omul, nu la ce este omul!”.

Irina Rimes: “Te rog, din suflet, vino în echipa mea! Transpir, mi s-a făcut cald!”. În cele din urmă, Rubi a ales-o pe Irina. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel