Roxana Vașniuc, la un pas de moarte: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că mai trăiesc”. Ce a pățit vedeta

Data publicării:

Roxana Vașniuc a trecut printr-o adevărată cumpănă în copilărie, când era să-și piardă viața.

Roxana Vașniuc a avut o copilărie plină de peripeții, fiind un copil extrem de energic și în căutare continuă de noi activități. Totuși, o întâmplare prin care a trecut atunci când avea o vârstă foarte fragedă i-a pus serios viața în pericol acesteia. Vedeta voia să-și învețe sora mai mică să se urce pe casă. Dacă cele două au escaladat clădirea cu succes și au ajuns în vârful ei, coborârea a fost o adevărată provocare. Într-un moment de neatenție, Roxana a pus piciorul unde nu trebuia și a alunecat. Aceasta s-a rănit destul de grav în urma incidentului neplăcut, însă se consideră o norocoasă datorită faptului că a rămas în viață.

„Am căzut de pe casă, am venit cu capul pe un stâlp de ciment. Eram foarte mică. M-a iubit Dumnezeu și m-a protejat. Eram cu sora mea și o învățam cum se coboară de pe casă, ea fiind mai mică cu patru ani. Am dat un pas în spate, era locația acoperită cu tablă, și am alunecat. Am venit cu capul de un stâlp de ciment și era și cu sârmă ghimpată. Am dat cu mâna la cap, am văzut că e plină de sânge, dar am avut impresia că e de la mână, nu de la cap. Bunicii au pus un praf galben și m-am făcut bine. Mai am un semn în frunte și acum. (...) Mulțumesc lui Dumnezeu că mai trăiesc.”, a spus Roxana Vașniuc, pentru Antena Stars, potrivit spynews.

De ce nu poartă Roxana Vașniuc inelul de logodnă

Roxana Vașniuc este pe cale să îmbrace rochia de mireasă în curând. Cu toate că vedeta și iubitul ei sunt pregătiți să formeze o familie oficială  în acte, aceasta fiind deja cerută în căsătorie, toată lumea se întreabă de ce vedeta nu poartă inelul de logodnă pe deget. Roxana a pus capăt speculațiilor recent, când a dezvăluit motivul real pentru care bijuteria este lipsită de pe mâna ei.

„În viață nimic nu este întâmplător. (...) Inelul mi l-a dat de foarte multă vreme. A zis că e momentul să reînnoiască întrebarea. Nu prea îl port, nu prea port bijuterii, dar îl am acasă. Nu l-am pierdut, nu l-am vândut”, a mai spus vedeta potrivit sursei citate.

Poate te interesează și: Dana Budeanu, fotografie rară în costum de baie. Cum se menține vedeta în formă, la 43 de ani și ce aliment consumă în fiecare dimineață

 

 

Vedeta se va căsători în curând

Cât despre nuntă, aceasta a dezvăluit faptul că marele eveniment va avea loc în aceeași zi cu cel al finului ei, artistul Armin Nicoară. Chiar dacă toată lumea credea faptul că acesta s-a căsătorit cu iubita sa în Turcia, ulterior cei doi au mărturisit faptul că acolo a avut loc doar petrecerea de logodnă. 

„A început numărtoarea inversă. Data nu o știu nici eu, depinde de finii noștri. (...) Au avut foarte multe evenimente Armin Nicoară și Claudia în această perioadă. Au zis că pot căuta o dată. Să vă zic ceva în premieră. Vom face amândouă cuplurile nunta în aceeași zi, cununia. La fel și la starea civilă, că nu știu exact, nu am stabilit”, a mărturisit Roxana Vașniuc, pentru Antena Stars.

Citește și: Andreea Marin: ”Nu am știut să spun NU și sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva”. Cum a reușit vedeta să depășească acest obiceiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel