Andreea Marin: ”Nu am știut să spun NU și sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva”. Cum a reușit vedeta să depășească acest obicei

Data publicării:

Andreea Marin a avut de parcurs un drum lung, până să pună în practică sloganul ”Nu există nu se poate”.

Andreea Marin se ghidează după motto-ul ”Nu există nu se poate”, ultima sa carte purtând chiar numele acestei devize de viață. Cu toate acestea, vedeta mărturisește faptul că, la un moment dat, nu știa să pună în practică acest slogan pe toate planurile, motiv pentru care a avut foarte tare de suferit. Celebra prezentatoare nu putea să refuze nicio cerință care venea din partea oamenilor din jurul ei, iar acest lucru i-a dăunat destul de tare psihic.

„Mulți ani nu am știut să spun NU și sufeream atunci când trebuia să refuz pe cineva. Până la urmă am învățat pentru că este nevoie de sănătate, de echilibru pentru fiecare dintre noi. Am învățat și să spun: „Asta nu reușesc să rezolv”. Pur și simplu”, a povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

Andreea Marin, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară, a refăcut rețeta de supă a familiei: „Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament”

 

Cum se descrie Andreea Marin

În ultima carte publicată, Andreea Marin a ales să scrie câteva rânduri despre propria persoană. Vedeta este clar modelul de urmat al multor peroane, pentru că, în timp, a demonstrat cu adevărat faptul ”că se poate” și că este o femeie puternică.

„Sunt un om ca toți ceilalți, dincolo de toate rolurile asumate în timp, pe care am încercat să le împlinesc așa cum am putut mai bine mereu. Poate că diferența o face tocmai viața, care m-a testat îndeajuns cât să scoată din mine toate resursele, toate luminile și umbrele și anumite calități de care altfel nu aș fi știut măcar. La nevoie, descoperim în noi izvoare uimitoare de energie, de imaginație, astfel încât să depășim bariere. Sunt bucățică ruptă din mama și tatăl meu și suflare de la bunul Dumnezeu. Nu sunt lipsită de greșeli sau defecte, dar vreau să cred că, la finalul ecuației vieții mele, rezultatul este cu plus și că reușesc să compensez ce nu am înfăptuit cu toate intențiile mele bune pe care le am în tot ce întreprind, cu dorința și neoboseala mea de a clădi mereu, încă o cărămidă, încă una, așezate temeinic una peste alta, astfel încât mereu, atât cât e, să fie trainic, durabil, să nu se clatine când vântul este puternic și furtuna se întețește. Sunt Capricornul care urcă, urcă, sunt stânci abrupte uneori de stăpânit sub copite, dar caut să calc atent și să aleg creasta potrivită mie, risc, dar nu mă avânt fără gândul care m-ajută să știu că va exista și următorul pas. Cam așa sunt eu…”, se descrie Andreea Marin în cea mai recentă carte a ei, potrivit sursei citate.

Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul cu 10 ani mai tânăr: „Se ține bine bătrânica”

 

 

Care este primul lucru pe care vedeta îl face dimineața

„Primul lucru pe care-l fac dimineața este să fac patul, chiar dacă o să ți se pară ciudat. Eu nu las în urma mea dezastru, să închid ușa, că și-așa nu vede nimeni ce e aici. E o chestiune de disciplină. Nu plec până nu fac patul și arată impecabil. M-am regăsit în filmele alea în care apare personajul și așează prosoapele la baie perfect la liniuță, însă asta sunt, sunt perfecționistă în diverse aspecte ale vieții, nu în toate, dar îmi place ordinea.”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Marin: „S-au spus atâtea minciuni despre mine”. Cum a gestionat vedeta atacurile primite în cei 30 de ani de carieră Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel