Roxana Vancea, siluetă de fotomodel, în a șaptea lună de sarcină: "Am luat 3 kilograme. Aveam 47 și acum am 50”

Data publicării:

Roxana Vancea se poate mândri cu o siluetă de fotomodel, chiar dacă mai are doar 2 luni până când va naște. Vedeta va deveni mamă pentru prima oară. 

Roxana Vancea uimește pe toată lumea cu silueta din timpul sarcinii. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, vedeta a fost întrebată câte kilograme a acumulat în cele 7 luni de sarcină. 

 
"Am luat 3 kilograme în sarcină. Aveam 47 și acum am 50. Mânânc toată ziua. Și mănânc mult. Dacă vedeam că se depune, nu mai mâncam, dar când am văzut că nu, am început să mănânc. Nu mă mai antrezez ca înainte, merg o oră pe bandă, la recomandarea medicului. Îmi antrenez însă toate clientele" , a declarat vedeta la Pro TV


 
„M-a făcut să-mi doresc să devin și mamă”

 

Micuțul Milan, fiul vitreg al vedetei, este cel care a făcut-o pe aceasta să-și descopere instinctele materne și să-și dorească să devină mamă. Cei doi au o relație fabiloasă, iar Milan abia așteaptă acum să își cunoască frățiorul.

Într-un interviu din 2020, Roxana Vancea mărturisea, în exclusivitate pentru Spectacola, că Milan a trezit în ea dorința de a deveni mamă. 
 

Spectacola:Te-a speriat vreo clipa gândul la responsabilitatea pe care o implică grija față de un copil? Te așteptai să ajungi să fii atât de apropiată de cel mic? 

Roxana Vancea.: „Eu am spus întotdeauna că nu toate femeile sunt făcute să fie mame. Și încă îmi mențin părerea asta. Dar Milan a trezit ceva în mine ce m-a făcut să-mi doresc să devin și mamă. Și  m-a făcut să fiu cea mai bună și mai dedicată mamă vitregă pentru el”.

Transformarea incredibilă prin care a trecut

Roxana Vancea a avut o transformare incredibilă cu ajutorul sportului. Din cauza unor probleme hormonale, în urmă cu 10 ani, vedeta cîntărea cu 10 kilograme în plus. După ce și-a rezolvat problemele de sănătate, Vancea a devenit pasionată de fitness. Vedeta și-a făcut chiar o meserie din pasiunea pentru fitness, iar acum ajută și alte femei să se simtă bine în pielea lor. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea)

 
Vedeta a dezvăluit în urmă cu ceva vreme care este secretul siluetei perfecte.

„Abdomenul doar în bucătărie. Dieta 70%, sport/odihnă/hidratare 30%. Faptul că muncesc într-o sală de fitness mă tine în forma. Și Dragoș, care e impecabil, n-aș avea cum să fiu grasă sau fară tonus lângă el. (...) Mușchii cresc foarte greu. Și nu doar din antrenamente. Trebuie să mănânci foarte multă proteină, să faci mult timp antrenamente cu greutăți etc. Și nici atunci nu ai siguranța că o să crească. Spre exemplu, mie nu îmi creste fundul nici după ce pun toate greutățile din sală :)) dar nu mă dau bătută”, mărturisea vedeta pentru Spectacola în urmă cu ceva vreme.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel