Roxana Vancea, primele imagini cu chipul bebelușului. Vedeta a fost externată din spital /FOTO

Data publicării:

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a postat deja primele imagini cu el. 

Roxana Vancea este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și deja le-a făcut cunoștință fanilor de pe Instagram cu fiul ei. 


Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit la finalul anului 2019, în cadrul unui eveniment discret, ținut departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu credea în căsătorie înainte de a-l cunoaște pe antrenorul de fitness și nici nu se evedea mămică. Dragoș Paiu mai are un băiețel din fosta căsnicie, iar Roxana a fost mereu prezentă în creșterea și educarea micuțului Milan. 


“Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a spus Roxana Vancea pentru click.ro.

 


Vedeta a avut o siluetă de invidiat în timpul sarcinii, cu o doar o lună de zile înainte de sarcină, Roxana Vancea cântărea 51 de kilograme. 


A luat doar 4 kilograme în 37 de săptămâni și este foarte mândră de reușita ei. Vedeta spunea că nu s-a abținut de la nimic, dar a avut grijă să facă mișcare cel puțin o oră pe zi. Roxana Vancea spune că nu a stat deloc toată sarcina și a fost foarte activă, în plus nu a avut dureri și spune că nici nu a simțit sarcina prea mult.


''Nu mă simt însărcinată, n-am simțit până acum, sper să nu simt nici în astea trei săptămâni pe care le mai am. Aveam vreo 60 de centimetri în talie înainte de a rămâne însărcinată, acum am 85 de centimetri, la 35 de săptămâni. Am mâncat, dar deloc dulciuri. Am pus doar cinci kilograme, am 52 de kilograme acum, din care peste 2 kilograme are bebelușul. Am cumparat chestii pentru bebe. Nu am emoții sunt mai mult curioasă, dar mama și soacra abia așteaptă să nasc să mă ajute'', a declarat Roxana Vancea, potrivit spynews.ro. 

 

Citește și: Kim Kardashian, prima fotografie alături de iubitul cu 13 ani mai tânăr. Cu cine se iubește vedeta după divorțul de Kanye West /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel