Kim Kardashian, prima fotografie alături de iubitul cu 13 ani mai tânăr. Cu cine se iubește vedeta după divorțul de Kanye West /FOTO

Data publicării:

Kim Kardashian l-a dat uitării pe Kanye West și se iubește cu un artist mai tânăr cu 13 ani. 

Kim Kardashian și Pete Davidson și-au oficializat relația prin prima lor fotografie de cuplu. Starul Saturday Night Live a fost cel care a postat fotografia în care apare alături de Kim Kardashian mama acesteia și rapperul american Flavor Flav. 


Kim Kardashian, 41 de ani și Pete Davidson, 28 de ani, vor să demonstreze lumii că iubirea nu ține cont de vârstă și nici de gurile rele care au blamat această relație încă de la început. 


După divorțul de Kanye West, aceasta este prima relație confirmată oficial de Kim Kardashian. 


"Sărbătorim ziua de naștere a fiului meu adoptiv Pete Davidson cu legende", a scris Flav pe rețelele de socializare. 

 


Până acum, cei doi porumbei nu au vrut să ofere declarații despre relația lor, dar fotografia vorbește de la sine. 


Kardashian și Davidson au fost văzuți pentru prima dată ținându-se de mână într-o cursă la Knott's Scary Farm din sudul Californiei pe 29 octombrie, la scurt timp după ce ea a fost gazda SNL, unde cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre.

Ulterior, Davidson a invitat-o pe Kim Kardashian la o cină romantică.


În timp ce Kim Kardashian se iubește cu Pete Davidson, fostul ei soț, Kanye West, se întâlnește cu modelul Vinetria, în vârstă de doar 22 de ani.


Idila dintre West și Vinetria a fost confirmată oficial când au participat la un meci de baschet de debut din Minneapolis.


Kim Kardashian suferă de o boală cumplită


Kim Kardashian a recunoscut că suferă de mai bine de 10 ani de o boală care nu are leac.


Kim Kardashian a fost diagnosticată cu artrita psoriazică, o boală de piele. Psoriazisul este o afecțiune cronică a pielii, care determină acumularea rapidă a celulelor pielii, rezultând o erupție cutanată. Dovezi recente sugerează că artrita psoriazică este o boală autoimună, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar al corpului își atacă în mod eronat propria piele și articulații.


Vedeta se luptă cu această boală autoimună de mai bine de 10 ani. Deși nu există leac pentru această problemă, Kim Kaardashian a mărturisit că nu se va lăsa așa ușor și va încerca toate tratamentele posibile, în speranța că va învinge această boală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel