Roxana Vancea, prima fotografie la o săptămână de la naștere. Vedeta s-a recuperat miraculos /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Roxana Vancea a devenit mămică de băiețel în urmă cu doar o săptămână. Cum se simte vedeta după naștere?

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în urmă cu doar o săptămână. 


Vedeta a luat doar 5,5 kilograme pe timpul sarcinii, iar acum poate spune că s-a recuperat aproape complet. Roxana Vancea a publicat prima fotografie după naștere, iar fanii au fost uimiți să vadă cât de rapid s-a recuperat. 

 


Roxana Vancea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, acolo unde le-a răspuns fanilor la curiozitățile pe care le aveau despre naștere. 


Vedeta a născut la Spitalul Filantropia din Capitală și este foarte mulțumită de condițiile de acolo, dar și de personalul medical. Băiețelul vedetei a cântărit la naștere 3200 kg și a avut 51 de centimetri. 


Roxana Vancea a ales să nască natural, fără epidurală, iar travaliul a ținut 3 ore. Vedeta se consideră o norocoasă, mai ales că în timpul sarcinii nu a avut probleme și nici nu s-a simțit rău. 


„Alăptez din 3 în 3 ore, stă cam 40-45 de minute la o sesiune de alăptat. Nu am calculatcât dorm, dar bebe e foarte cuminte și între alăptat, ălea 3 ore de somn le dormim legate.”, a spus Roxana Vancea pe internet.


Roxana Vancea le-a făcut deja cunoștință lui Milan și bebelușului și a postat și prima fotografie cu cei doi. Fanii au remarcat imediat asemănarea dintre cei doi băieți și au felictat-o pe vedetă. 


Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit la finalul anului 2019, în cadrul unui eveniment discret, ținut departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu credea în căsătorie înainte de a-l cunoaște pe antrenorul de fitness și nici nu se evedea mămică. Dragoș Paiu mai are un băiețel din fosta căsnicie, iar Roxana a fost mereu prezentă în creșterea și educarea micuțului Milan. 

 

“Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a spus Roxana Vancea pentru click.ro.

 

Citește și: Paula Chirilă, marcată pe viață: Au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel