Paula Chirilă, marcată pe viață: Au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta!

Data publicării:
Paula Chirilă, sursa facebook
Descriere foto: Paula Chirilă, sursa facebook

Paula Chirilă a vorbit cu sinceritate despre momentele pe care nu le va putea uita niciodată.

"Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam  la facultate,  spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital. Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o. Probabil  cu ambiția care mă caracterizează și la cât de încăpățânată sunt și ambițioasă, aș duce-o până la capăt dar cu eforturi mari", a povestit Paula Chirilă, într-un interviu pentru ciao.ro.

"Au murit oameni în mâinile mele"

Întrebată dacă ar fi făcut față, ca asistentă, în această perioadă care stă sub semnul pandemiei, actrița a mai spus: "Cu siguranță aș fi fost acolo, în primele rânduri. Nu m-am dat bătută niciodată și mai ales când a fost vorba să ajut oamenii. Și asta a fost primul gând pe care l-am avut către Doamne-Doamne când am avut o perioadă foarte-foarte grea în viață și l-am rugat pe Dumnezeu să îmi arate calea, să mă ajute, să pot să fac bine. 

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel