Roxana Vancea, în lenjerie intimă cu doar câteva zile înainte de a naște. Vedeta are doar 51 de kilograme/ FOTO

Data publicării:

Roxana Vancea va deveni mămică de băiat peste doar câteva zile și s-a lăudat cu silueta ei de invidiat. 

Roxana Vancea este cunoscută deja pentru fizicul ei de invidiat. Vedeta și soțul ei sunt foarte atenți atunci când vine vorba de alimentație și spor. Roxana Vancea se bucura de un fizic de invidiat înainte de a rămâne însărcinată, iar acum poate spune că se află în aceeași situație. 


Bruneta are doar 51 de kilograme în ultima lună de sarcină și nu s-a îngrășat deloc. A luat doar 4 kilograme în 37 de săptămâni și este foarte mândră de reușita ei. Vedeta spune că nu s-a abținut de la nimic, dar a avut grijă să facă mișcare cel puțin o oră pe zi. Roxana Vancea spune că nu a stat deloc toată sarcina și a fost foarte activă, în plus nu a avut dureri și spune că nici nu a simțit sarcina prea mult.

 


''Nu mă simt însărcinată, n-am simțit până acum, sper să nu simt nici în astea trei săptămâni pe care le mai am. Aveam vreo 60 de centimetri în talie înainte de a rămâne însărcinată, acum am 85 de centimetri, la 35 de săptămâni. Am mâncat, dar deloc dulciuri. Am pus doar cinci kilograme, am 52 de kilograme acum, din care peste 2 kilograme are bebelușul. Am cumparat chestii pentru bebe. Nu am emoții sunt mai mult curioasă, dar mama și soacra abia așteaptă să nasc să mă ajute'', a declarat Roxana Vancea, potrivit spynews.ro


Chiar dacă nu a avut parte de simptome incomode, Roxana Vancea spune însă că a fost un pic mai sensibilă și a plâns mai mult decît de obicei. În rest, nu știe ce sunt alea grețuri, vărsături sau dureri. 


„Am o sarcină destul de ușoară. Nu m-am confruntat nici cu stări de greață, nici cu dureri, nici cu anxietăți. Am fost mai sensibilă, dar am încercat să nu îl copleșesc pe Dragoș cu asta. Spre exemplu, atunci când Milan pleca de la noi, îmi reveneam foarte greu. Nu-mi mai trebuia nimic și plângeam foarte des. În rest, am putut să gestionez cam tot ce am simțit și să nu mă las afectată de nimic”, a declarat Roxana vancea pentru revista VIVA.

 

Cum a slăbit Luminița Anghel 9 kilograme. Artista a dezvăluit secretul siluetei perfecte, la 53 de aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel