Roxana Vancea este însărcinată în trei luni și jumătate : „Sunt 70% șanse să nasc un băiat”

Data publicării:
Roxana Vancea și Dragoș, sursa foto Instagram
Descriere foto: Roxana Vancea și Dragoș, sursa foto Instagram

Roxana Vancea a făcut marele anunț. Vedeta va deveni mamă pentru prima oară. 

Roxana Vancea trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Fumoasa brunetă este însărcinată în 3 luni și jumătate. Roxana și soțul ei, Dragoș, vor avea un băiețel, potrivit ultimei ecografii. Antrenorul de fitness a renunțat timp de șapte luni la suplimente pentru a putea avea un copil cu frumoasa lui soție. 


„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.


Chiar dacă este însărcinată în doar 3 luni și jumătate, medicii i-au spus deja vedetei dacă va avea un băiețel sau o fetiță. Roxana a făcut publică și ultima ecografie, iar conform acesteia sunt șanse de 70% ca bruneta să devină mămică de băiețel. 


„După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a spus bruneta. 


Roxana și Dragoș s-au căsătorit în anul 2019, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Înainte de a-l cunoaște pe antrenoruld e fitness, vedeta nu credea că va ajunge în fața altarului sau că va deveni mamă. Dragoș mai are un băiețel din relația anterioară, pe nume Milan. Roxana este implicată în creșterea micuțului și au o relație foarte frumoasă. 


„O să mă ajute soacra, o să am ajutor. Ma interesează să stea cu Milan mai mult. Nu vreau să fie gelos că vine pe lume alt bebeluș. Nu am cumpărat nimic pentru copil. O să iau un pătuț, va sta lângă patul meu. Milan are camera lui, doarme singur”, a adăugat Roxana. 

 

Citește și: Cabral, tată pentru a treia oară. Ce relație are vedeta cu fiica cea mare: „Este supărată pe mine și nu comunicăm”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel