Roxana Ionescu, despre problemele cu care s-a confruntat din cauza sânilor mari: "Și acum mi se spune Mama Natură"

Data publicării:
Sursa foto: Roxana Ionescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Ionescu, Instagram

Roxana Ionescu a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat din cauza bustului generos. 

Roxana Ionescu se numără printre cele mai apreciate vedete din România. De-a lungul timpului, vedeta a fost admirată de către bărbați și femei pentru bustul generos, fiind numită chiar și ”Mama Natură"

Ce probleme a avut Roxana Ionescu din cauza sânilor mari

Cu toate astea, Roxana Ionescu a recunoscut în nenumărate rânduri că a ajutat-o foarte mult în carieră, dar  există și foarte multe dezavantaje. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum se află în Timișoara, alături de soțul său, Tinu Vidaicu. 

„Sunt atât de sigură de ceea ce vreau de la viață și-mi doresc în continuare, încât prietenii mă înțeleg. Eram mai copil atunci, viața era mult mai ușoară. Oamenii, când mă văd, au primul insinct și-mi spun Mama Natură', a declarat Roxana pentru playtech.ro.

Roxana Ionescu: „Nu am luat în calcul însă să-i micșorez”

„Bustul m-a ajutat, nu aș putea fi ipocrită să zic că nu. Iar unde nu m-a ajutat și a fost un dezavantaj a fost la anumite activități, la sport. Am făcut dans 12 ani de zile, până în clasa a XI-a. De atunci au început să mă incomodeze.

E greu să alergi, să dansezi, să faci sport. Nu am luat în calcul însă să-i micșorez. În timpul concursului de la mi s-a întâmplat ca sânii să-mi iasă din sutien. Dar nu a fost ca la o bombă nucleară, a fost ceva în fracțiune de secundă și am remediat rapid problema', a adăugat aceasta.

În prezent, Roxana se ocupă împreună cu soțul său de clubul pe care acesta îl are în Timișoara.

„Nu sunt prea matinală. Mă trezesc pe la 9.30 și ușor-ușor, plec spre birou. Avem aniversarea clubului, 7 ani, 8 sezoane și sunt epuizată. Telefonul sună în continuu. Clubul a fost închis în pandemie pentru că nu am avut voie să funcționăm, dar nu ne-am gândit nicio secundă că nu vom începe din nou activitatea.

Nici angajații nu știu ce artiști vor fi, va fi o surpriză mare. Avem un buget, nimeni nu vine gratis.

Din momentul în care m-am mutat aici, de aceea a și durat atât, eram sigură că aici îmi este viitorul', a mai spus aceasta.

Roxana Ionescu, DIETA prin care a slăbit 15 kilograme

Roxana Ionescu este una dintre persoanele publice care face eforturi considerabile pentru a se menține în formă. Vedeta a slăbit în trecut în jur de 15 kilograme și, pentru a fi în continuare pe linia de plutire, este nevoie de foarte multă determinare și sacrificiu. În acest sens, soția lui Tinu Vidaicu spune că se bazează pe o dietă destul de restrictivă, care conține trei mese principale. Cu toate acestea, vedeta nu se ridică niciodată plină de la masă, iar alimentele pe care le consumă sunt unele foarte sănătoase. Frumoasa blondină spune însă că mai face și excepții la o anumită perioadă, când se răsfață cu alimente „interzise”.

“Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste. Aceste pofte „nocive” mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.”, a declarat Roxana Ionescu, potrivit cancan.

Cite;te continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel