Roxana Dobre, adevărul despre căsnicia cu Florin Salam: „Este foarte greu. Tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului, fanilor care sunt foarte înrăiți”

Data actualizării: | Data publicării:

Roxana Dobre a vorbit despre neajunsurile pe care le resimte în căsnicia cu Florin Salam.

Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit anul acesta, deși relația dintre ei datează de ani buni. Cei doi și-au spus "DA" în sfârșit, după opt ani de relație. Au organizat cununia civilă la malul mării, pe o plajă din Mamaia cu un decor de vis, iar petrecerea a avut loc la un club de fițe din stațiune. La ceremonie le-au fost alături doar persoanele cele mai importante și, neobișnuit evenimentelor organizate la noi în țară, toți invitații au fost îmbrăcați în alb.

Florin Salam, devastat. Nunta cu Roxana Dobre nu este recunoscută de biserică. Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi

La 6 luni de la nuntă, Roxana vorbește despre nemulțumirile pe care le are în căsnicie. Deși își iubește soțul enorm, ea este tristă din cauza absenței acestuia. Manelistul este foarte implicat în cariera sa și nu prea are timp pentru familie. 


„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam. Dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat. Wow! Și de obositor, la un moment dat. Este foarte greu!”, a mărturisit Roxana Dobre, în cadrul emisiunii #dupăfaptășirăsplată, moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV.

Soția lui Florin Salam, prima reacție, după ce Biserica nu le-a recunoscut nunta: ”În ce lume putem trăi!”

Cristina Șișcanu: E greu din ce cauză? Din cauza programului, sau din cauza faptului că ești în atenția publicului mereu, în atenția presei?


„Nu neapărat, pentru că dacă ești o femeie care-ți vezi de familia ta și de pătrățica ta, nu te deranjează cu absolut nimic. Atunci când ești în pătrățica ta și se scriu lucruri neadevărate, cum s-a mai scris, da, te deranjează. Dar Dumnezeu e atât de mare încât face lumină, mai devreme sau mai târziu. Revenind la întrebare… Este foarte frumos să fii soția lui Florin, dar spun că este greu pentru că nu este tot timpul lângă noi. Timpul ni-l petrecem 99,9% singuri și eu, și copii cei mici, și cei mari. Muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului, fanilor care sunt foarte înrăiți.”, a mai spus soția lui Florin Salam

 

Carmen Harra, previziuni despre căsnicia lui Florin Salam cu Roxana Dobre: „Nu vreau ca ei să fie intimidați de chestia asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel