Roxana Ciuhulescu, probleme de sănătate după Survivor: „Nu e bine deloc! Mi-au scos lichid de la picior”

Data publicării:
Roxana Ciuhulescu, foto Instagram
Descriere foto: Roxana Ciuhulescu, foto Instagram

Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme de sănătate după eliminarea de la Survivor. 

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din competiția Survivor din cauza problemelor de sănătate.

Vedeta a avut probleme de sănătate chiar de la îneputul concursului și chiar a ajuns la spital, unde medicii i-au extrat lichid de la genunchi. Deși nu a fost votată de colegi pentru a ieși din competiție, medicii i-au spus acesteia că este timpul să se oprească și că nu mai este aptă pentru a face față probelor solicitante, astfel că nu își mai putea ajuta echipa să câștige puncte.


„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt.

Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu imediat după eliminare. 


Care este starea de sănătate a vedetei

Întoarsă în România, Roxana Ciuhulescu a făcut mai multe investigații, iar medicii i-au spus că este suspectă de ruptură de menisc. 

 

“De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și, se pare, că am și lichid la picior! De altfel, mi-au scos lichid de la picior și medicii din Republica Dominicană.

Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu”, a declarat Roxana Ciuhulecu, pentru Click. 


A slăbit 5 kilograme în două săptămâni

Roxana Ciuhulescu a slăbit cinci kilograme în doar două săptămâni și a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TVmcă a mâncat foarte puțin, doar orez și nucă de cocos. 


„În doar două săptămâni, am slăbit îngrijorător de mult, iar durerile au venit «la pachet» și cu insomnii. Durerile fizice însoțite de cele sufletești, bineînțeles, care aproape că m-au pus în cap. Dorul de copii a fost cel mai greu de suportat. Pentru mamele ajunse la Survivor este cel mai greu. Este de zeci de ori mai greu”, a declarat ea pentru gsp.ro. 


Aceasta spune că are mare respect pentru Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții Survivor care a reușit să stea departe de copil luni bune. 


„Am tot respectul pentru Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții Survivor. Mamă fiind, cred că i-a fost tare greu să stea departe de copilul ei atâtea luni. Cu atât mai de apreciat este Elena cu cât era într-o situație foarte grea, după divorț, cu un copil mic de 9 luni. Ea este un model pentru mine. Cu fiecare zi care trece la Survivor, ceva se rupe în inima ta de mamă. Din punctul meu de vedere, asta este cel mai greu de îndurat pentru o femeie. Că vorba aia, sunt oameni și femei”, a adăugat Roxana Ciuhulescu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel