Roxana Ciuhulescu, incident neplăcut la Poștă: „Am ajuns acasă și am început să plâng”

Roxana Ciuhulescu a avut parte de momente neplăcute, în timp ce încerca să trimită câteva colete către niște familii nevoiașe. 

Recent, Roxana Ciuhulescu s-a izbit de o atitudine extrem de neprietenoasă a unei angajate ale Poștei Române. Fosta prezentatoare TV a vrut să facă o faptă bună. A adunat mai multe lucruri cu ajutorul prietenilor săi, le-a așezat în saci și a mers la Poștă pentru a le expedia către mai multe familii nevoiașe. Acolo, vedeta a avut parte de un episod care a întristat-o profund. 


 „Când mi-a venit rândul, doamna de la ghișeu m-a întrebat dacă depun colet sau am ceva de ridicat. I-am zis că nu am colet, ci am de trimis niște saci cu lucruri, către o comunitate fară posibilități. Pe un ton ironic, ea m-a întrebat: “Sunt gunoaie? Nu le puteați pune în cutii?” I-am arătat doamnei mașina de afară și i-am explicat că, deși mașina este de teren, totuși nu e camion. Pe același ton, m-a întrebat și dacă am scris pe saci”, a scris fosta prezentatoare, pe blogul ei.


Ulterior, imediat după ce i-a verificat numele în sistem, angajata Poștei Române și-a schimbat complet atitudinea față de vedetă. 

 

Când a început operațiunea de introducere a datelor, parcă s-a luminat brusc și și-a schimbat dintr-o dată atitudinea, când a aflat că mă cheamă Roxana Ciuhulescu. Dintr-o dată, doamna aceasta ironică și acidă a devenit politicoasă, prietenoasă și excesiv de cooperantă.

M-a durut schimbarea ei bruscă de atitudine, pentru că ea nu se datora decât faptului că sunt o persoană publică.

Dar dacă nu aș fi fost, mi-ar fi vorbit pe același ton batjocoritor de până atunci.
Cu toate acestea și de dragul oamenilor pe care vreau să-i ajut, a trebuit să înghit umilință și atitudinea doamnei. Asta m-a rănit și m-a făcut să mă gândesc la romanii care au preferat să plece din țară, să trăiască în țări unde respectul și decenta sunt lucruri normale.

În toată situația creată, m-a făcut să zâmbesc atitudinea unui domn care mi-a sărit în ajutor și a început să care cu mine, sacii din mașină. Mi-a fost de mare ajutor și îi mulțumesc!

Și că să fie “bine”, introducerea datelor pentru fiecare sac, dura câte 5-7 minute, pentru fiecare. În spatele meu, mai erau 4 oameni. Dându-mi seama că treaba durează prea mult, m-am retras într-un colț, până când ceilalți și-au încheiat treburile cu poșta. Era deja 17.20, când am reluat operațiunea și a mai durat 20 minute. Greu, domne’, greu se mai lucrează.”, a mai spus vedeta.


Roxana Ciuhulescu a fost profund marcată de acest episod și povestește că, odată ajunsă acasă,  nu și-a mai putut stăpânii lacrimile.

 

Într-un final, am plătit operațiunea, am mulțumit (mai mult Bunului Dumnezeu, că m-a ținut în frâu) și am urcat în mașină. Mi-am dezinfectat mâinile, care nu înțelegeam de ce mă ustură. Aveam crăpături în palme, dar durerea din suflet mă ustura mai tare. Am ajuns acasă și am început să plâng, a fost o descărcare nervoasă!”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 16 iun 2021, 16:39 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience