Roxana Ciuhulescu, clipe de coșmar. A crezut că a pierdut sarcina: „Picioarele îmi tremurau. Mi-am jurat că îmi fac bagajele dacă...”

Roxana Ciuhulescu, foto Instagram
Descriere foto: Roxana Ciuhulescu, foto Instagram

Roxana Ciuhulescu pare că duce o viață perfectă, lipsită de griji. Vedeta a vorbit despre cele două momente dureroase din viața ei, care au marcat-o penttru totdeauna.

Roxana Ciuhulescu are o familie frumoasă, e mereu veselă și nu ai crede că în suflet duce niște necazuri atît de mari. 


Pentru vedetă, anul 2017 a fost unul crunt. Și-a îngropat bunica, după o lungă suferință, tragedie de care își amintește și azi cu lacrimi în ochi. 

 

Pentru cei care spun că 2020 a fost un an greu, vă spun eu cum a fost 2017 pentru mine!
Anul 2017, pentru mine, a început pe holurile Terapiei Intensive, din cadrul Spitalului Militar. Mămăița mea era în stare gravă, intubată iar eu eram zilnic acolo, agățându-mă de speranțe și așteptând veștile medicilor de la ATI.

Insomniile și grijile lăsaseră deja urme pe chipul meu, iar părul mi-l pierdeam treptat. Deja cunoșteam rudele celor internați, iar locul acela îl puteam străbate și legată la ochi.

În spatele ușilor ATI, când auzi aparatul de monitorizare, inima piu-piu-piu', nu-ți rămâne decât să te rogi ca sunetul incontinuu să nu fie de la cel drag al tău. Mirosul de dezinfectant mi-a rămas multă vreme în mâini, în nări și aveam impresia că și parfumul meu mirosea a dezinfectantul acela. Acum, în pandemie, mi-am readus aminte cum era atunci: mirosul ăla m-a urmărit multă vreme.

La final de ianuarie, într-o zi de luni, am alergat prin tot orașul ca să prind ora 16:00 lângă ea. Am avut o premoniție. Deși era în aceeași stare, i-am șoptit ceva la ureche, am îmbrățișat-o și am ieșit. Câteva ore mai târziu, aveam să mă țin de uși, să-mi jelesc Mămăița. Mă alina doar gândul că suferința ei luase sfârșit și acum era liniștită. Era deja cu îngerii' a scris Roxana Ciuhulescu, pe blogul său.


A trecut prin momente de groază cu sarcina


Când tocmai credea că lucrurile s-au liniștit, vedeta a decis să plece într-o vacanță, pentru a-și putea recăpăta forța de a merge mai departe. La vremea aceea, Roxana era însărcinată, sub tratament. A făcut greșeala să își uite acasă medicamentele prescrise de medic. 

 

Urma cea mai lungă vacanță din viața mea/noastră: aproape 4 săptămâni! Asta se întâmpla în a doua de Crăciun. Și am zburat fericiți către mare și soare.


N-am ajuns nici bine acolo că, imediat, am crezut că se rupe pământul sub mine. Puiul din pântec era în pericol, sângeram și am fugit către spital. Am sunat-o pe doctorița mea, Cezara Bucur, în mijlocul nopții. Buimacă de somn, m-a întrebat dacă am luat din România acele medicamente pe care mi le-a prescris. Ce era mai important, uitasem acasă, pe pat. Îmi venea să-mi smulg părul din cap. Farmaciile din Phuket nu-mi vindeau medicamentul acela, decât cu rețeta de la medic. Nu aveam așa ceva. Am ajuns la spitalul de urgență.

Era noapte, ora 1, iar medicul de gardă care vorbea engleza de-l dureau mâinile', mi-a explicat că vrea să-mi facă o ecografie, să vadă dacă bebelușul mai are puls. Am stat în camera de gardă două ore, timp în care medicul se uita la ecograf ca la OZN-uri. După îndelungi căutări, recunoaște că nu știe dacă mai trăiește copilul. Am avut senzația că el, de fapt, face parte din personalul de la curățenie, că nu e nicidecum un medic. Am părăsit spitalul la ora 03:00 dimineața, fără niciun rezultat. La ora 11:00, m-au anunțat că avea să mă vadă medicul specialist.

M-am reîntors în spital, la ora menționată. Ba am ajuns chiar mai devreme, de frică să nu fie orașul blocat și să-mi pierd programarea. Urma să intru în cabinet când, deodată, iese o gravidă cu o sarcină mare, ce plângea de mama focului. Doi brancardieri au venit și au luat-o pe sus, ca să nu leșine de plâns. Copilul ei murise în burtă, iar femeia era distrusă.

Cu un mare nod în gat, am intrat în cabinet. Un medic zâmbitor m-a primit și mi-a zis același lucru ca medicul de gardă: haideți să vedem dacă mai are puls copilul'. Picioarele îmi tremurau și mi-am jurat că, dacă bebelusul meu va avea același destin ca acela dinaintea mea, îmi fac bagajele și nu mai calc niciodata în Thailanda.

În câteva minute, doctorul mi-a dat cea mai mare veste: copilul era bine! Mi-a prescris medicamentul pe care mi-l dăduse și dr. Bucur și pe care l-am achiziționat de la farmacia spitalului' a mai povestit Roxana Ciuhulescu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 07 feb 2021, 16:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience