Roxana Ciuhulescu, DEMISĂ din Ministerul Tineretului și Sporturilor. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Survivor

Data publicării:
Captură video Instagram, Roxana Ciuhulescu
Descriere foto: Captură video Instagram, Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a fost demisă din funcția de consilier al lui Eduard Novak, din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, după ce la începutul anului a fost eliminată și de la Survivor România 2022.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din Ministerul Tineretului și Sporturilor, după experiența din Republica Dominicană. Potrivit unor surse, vedeta ceruse o suspendare din funcție, pe o perioadă determinată, atât cât ar fi durat competiția Survivor România 2022.

Concurenta din echipa Faimoșilor a fost eliminată din competiție din cauza unei accidentări grave. Odată ajunsă în România, se pare că vedeta a fost întâmpinată cu câteva vești proaste.  Într-o singură săptămână, aceasta ar fi primit trei decizii de detașare de la minister către alte locuri de muncă, conform Fanatik. 

Prima decizie a anunțat-o că a fost detașată la Direcția pentru Sport Maramureș, acolo unde ar fi trebuit să se prezinte în câteva zile, dar aceasta a refuzat, justificându-și alegerea cu imposibilitatea de a se muta la celălalt capăt de țară, având doi copii care au nevoie să fie îngrijiți. 

La sfârșitul lunii martie, a venit o a doua decizie care să o anuleze pe prima, însă a urmat o a treia care o anunța pe vedetă că va trebui să se mute la Direcția pentru Sport a Municipiului București. Astfel, Roxana Ciuhulescu a plecat din echipa ministrului Novak, iar în prezent lucrează la departamentul „Achiziții” al Direcției pentru Sport a Municipiului București. 

„Nu pot să dau declarații în acest moment. Am declanșat o serie de proceduri legale, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit sursei menționate mai sus. 

Roxana Ciuhulescu, probleme cu kilogramele în plus, după participarea la Survivor

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din competiția Survivor din cauza problemelor de sănătate.Vedeta a avut probleme de sănătate chiar de la îneputul concursului și chiar a ajuns la spital, unde medicii i-au extrat lichid de la genunchi. Deși nu a fost votată de colegi pentru a ieși din competiție, medicii i-au spus acesteia că este timpul să se oprească și că nu mai este aptă pentru a face față probelor solicitante, astfel că nu își mai putea ajuta echipa să câștige puncte.

După ce s-a întors în țară, vedeta s-a îngrășat nouă kilograme. Roxana Ciuhulescu a mărturisit că încearcă să mai dea jos două kilograme, dar nu reușește. Din nefericire, vedeta nu poate să facă sport, deoarece are probleme grave cu ligamentele. Aceasta urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. 

“Am slăbit 7 kilograme la Survivor și am pus 9… și cele 2 kilograme în plus nu reușesc să le dau jos. Nici n-am făcut foarte mari eforturi din cauza piciorului. În rest sunt bine, m-am întors la job, îmi bat capul zi de zi. Fac și sport, dar doar anumite tipuri de exerciții.

Fac fizioterapie la Câmpina, la Profesorul Decebal. Dar acum n-am mai fost, de când am început job-ul n-am mai putut ajunge. Făceam 3 ore pe drum, o oră jumătate dus, una întors, și 3 ore de terapie.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel