Ronan Keating revine în România. „If Tommorow Never Comes” se va auzi pe scena unui festival din Râmnicu Vâlcea

Data publicării:
Ronan Keating
Descriere foto: Ronan Keating

Ronan Keating este încântat să revină în România vara aceasta. Artistul le-a transmis un mesaj fanilor săi.

Se anunță a fi o vară efervescentă pentru iubitorii de muzică live! We Love Music Festival, cel mai tare festival experiență al verii 2022 aduce pe scenă nume sonore din muzica românească și internațională. Pe scena festivalului va urca, printre alții, Ronan Keating, care a făcut istorie în muzica internațională cu super hituri precum „If Tommorow Never Comes”, „When You Say Nothing at All” și multe altele. 


Ronan Keating, pe numele său complet Ronan Patrick John Keating, a ajuns cunoscut în toată lumea încă din anii ’90, împreună cu trupa irlandeză Boyzone. S-a lansat solo în 1999 și de atunci a lansat 11 albume. Au urmat o mulțime de piese de succes, precum „When You Say Nothing at All”, piesă inclusă pe coloana sonoră a celebrului film „Nothing Hill”, cu Julia Roberts și Hugh Grant în rolurile principale. Artistul revine în România, cu un super show în cadrul We Love Music Festival. Iată ce mesaj a transmis fanilor români.

„Bună tuturor, Ronan Keating aici! Ne vedem la We Love Music Festival, în România, între 18 și 21 august. Abia aștept să revin în România! Ne vedem la festival!”, a transmis artistul printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a festivalului.

Pe lângă Ronan Keating, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, nume sonore precum ATB, Jay Sean, Outlandish, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D. 


Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară! 


Haddaway revine în România. Ce mesaj are pentru fanii români

Haddaway, artistul care în anii '90 făcea furori cu melodia „What is Love”, revine în România.

Pe scena festivalului va urca, printre alții, Haddaway, care a făcut istorie în muzica internațională cu super hitul „What Is Love”. 


Haddaway, pe numele său complet Nestor Alexander Haddaway, a ajuns cunoscut în toată lumea încă din anii ’90 datorită piesei „What Is Love”, care a ajuns no.1 în nu mai puțin de 13 țări. Au urmat alte piese de succes pentru artistul născut în Trinidad and Tobago, precum "Life", "I Miss You" sau "Rock My Heart". Artistul revine în România, cu un super show în cadrul We Love Music Festival. Iată ce mesaj a transmis Haddaway fanilor români.


„Abia aștept să ne vedem la We Love Music Festival, între 18 și 21 august, în Vâlcea Fețeni. Va fi cel mai tare festival al anului. Sunt în vacanță acum, vă transmit salutări!”, a transmis artistul printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a festivalului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel