Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă. Care au fost singurele vedete care au condus-o pe regretata artistă, pe ultimul drum

Data publicării:

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Doar doi dintre colegii regretatei artiste au fost la înmormântare.

Ieri, 1 decembrie, trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost condus pe ultimul drum. În jur de 200 de persoane au fost prezente la înmormântare. Spre surprinderea tuturor, doar doi colegi de breaslă ai Ronei Hartner au fost prezenți la acest trist eveniment. Reamintim că artista s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie, după ce a pierdut lupta cu cancerul nemilos.

Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă

Ioana Tufaru se numără printre cei care au condus-o pe Rona Hartner pe ultimul drum. Aceasta a mărturisit că o cunoștea pe regretata artistă de mai bine de 30 de ani. Ioana Tufaru recunoaște că Rona Hartner a ajutat-o foarte mult de-a lungul timpului și recunoaște că a învățat multe lucruri bune de la ea. 

‘Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat. Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru. Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal. (…)

Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin, așa, mai ales că în octombrie a avut concert din câte știu. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer. (…) E greu, sunt lucruri triste care te dor.’, a declarat Ioana Tufaru în exclusivitate pentru VIVA!.

Și Aurel Pădureanu a fost prezent la înmormântare

Nici Aurel Pădureanu nu a dat-o uitării pe Rona Hartner. Artistul și-a găsit cu greu cuvintele să vorbească despre regretata artistă. 

„Îmi e și greu să vorbesc, să spun că nu mai există, pentru că a fost un suflet bun, femeia care aducea liniște în jurul ei, o artistă fenomenală, mare artistă. Dumnezeu să o odihnească, să o așeze alături de cele mai mari personalități ale lumii. Îmi pare rău, dar ca să faci această meserie trebuie să ai un talent fenomen trimis de divinitate și a avut talentul ăsta.

(…) Era în permanență veselă, nu o vedeai niciodată supărată. De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață’, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

Citește și: Ce i-a cerut Rona Hartner prietenei sale, cu puțin timp înainte să moară: „Avea o voință incredibilă să trăiască. Ea a crezut tot timpul că va învinge”

Câte pachete de țigări ajunsese să fumeze Rona Hartner, pentru a juca în Gadjo Dilo. Artista a trecut prin momente dificile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel