Câte pachete de țigări ajunsese să fumeze Rona Hartner, pentru a juca în Gadjo Dilo. Artista a trecut prin momente dificile

Data publicării:

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după ce a fost răpusă de o boală nemiloasă. Îniante să își dea ultima suflare, regretata artistă a făcut o serie de dezvăluiri legate de sacrificiile pe care le-a făcut pentru a deveni Sabina din Gadjo Dilo.

Rona Hartner s-a stins din viață, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. Mai exact, regretata artistă fusese diagnosticată pentru a doua oară cu cancer și spera ca Dumnezeu să facă și de data aceasta o minune și să mai rămână printre noi. Din nefericire, boala i-a măcinat întreg organismul, astfel că Rona Hartner a trecut în neființă, pe 23 noiembrie 2023. 

Câte pachete de țigări ajunsese să fumeze Rona Hartner, pentru a juca în Gadjo Dilo

Înainte să își dea ultima suflare, Rona Hartner a fost invitată  în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale. Aceasta a povestit că a fost nevoită să fumeze zeci de țigări, zilnic , pentru a deveni Sabina din Gadjo Dilo! Rona Hartner recunoștea că și-a dorit să aibă dublă cetățenie. 

„Am cerut naționalitatea (n.r. franceză), în momentul în care am visat în franceză. Într-o noapte, m-a trezit cineva și am răspuns în franceză. Și mi-am dat seama că visam în franceză. Și atunci am zis că e corect să cer naționalitatea, pentru că înainte nu mi se părea OK câtă vreme eu mă simțeam extrem de româncă și câtă vreme nu mă integrasem în Franța.

Nu voiam să cer naționalitatea doar ca să fie o oportunitate. În momentul ăla chiar m-am simțit făcând parte din acea țară. Ideea este că a fi francez, la un moment dat, este o alegere. Aceea că nu vrei să rămâi doar cu comunitatea ta, să te închizi față de ceea ce îți aduce o altă țară”, mărturisea artista în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Artista a murit la 50 de ani, pe 23 noiembrie

Rona Hartner a sperat până în ultima clipă că va reuși să învingă boala care i-a măcinat corpul. Regretata artistă și-a pus toată speranța în credință și în Dumnezeu. 

„Rugați-vă! Prieteni, aici este ultima mea melodie creată cu Stephane Bernard ca o invitație la rugăciune.  Pentru mine rugăciunea este ceea ce m-a ajutat să trec prin cele mai dificile momente. Rugăciunea este arma celor săraci împotriva nedreptății. Ea este o armă din Pacific și invizibilă care nu face rău, dar aduce pace. Asta vă doresc și vouă”, a scris artista, pe pagina ei de Facebook.

Cum au arătat ultimele clipe din viața Ronei Hartner

„Este foarte greu pentru noi, pentru mama mai ales, care nu acceptă că și-a pierdut unul din copii. Eu m ajuns șansa să-mi petrec ultimele clipe cu ea. Am venit din Canada direct la spital, suferința ei era calmată de medicamente. Eu i-am spus că merg că iau o cafea, să bem împreună, și i-am zis „așteaptă-mă”. M-am întors, am stat de vorbă la ea și odată am văzut-o că a zâmbit cu zâmbetul ăla frumos al ei și am întrebat-o ce vede de se bucură așa. Și atunci a plecat, cu zâmbetul pe buze.”, a dezvăluit Rindel Hartner, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

„Rona era foarte credincioasă și cred că și tata era acolo, dar zâmbetul pe care-l avea era cred pentru că l-a văzut pe Iisus, s-a luminat toată la față de toată durerea, suferința, era liniștită și cu zâmbet. Ea săraca sigur că este foarte amărâtă(n.r. fiica Ronei), mama ei era totul pentru ea, Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum noi o să stăm cu ea, mai ales după ce o să fie și înmormântarea, atunci vor ieși emoțiile la suprafață. Rămâne în Franța ea, așa vrea, aici are toți prietenii, s-a născut aici. Noi o să facem tot ce-ar fi făcut Rona pentru fata ei, chiar dacă nimeni nu-i poate înlocui mama. O să ne străduim să-i alinăm cât mai mult pierderea, astfel încât să nu vadă că nu e copilul nimănui. Tatăl ei a apărut acum ca din fum și vrea el să aibă relații cu fata, dar ea nu prea vrea. Este foarte vulnerabilă acum și e greu să ia decizii, dar noi o să fim lângă ea să o protejăm în acest momente.”, a continuat aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel