Rona Hartner, sfătuită de medic să-și facă testamentul, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „A fost un șoc groaznic”

Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner, captură YouTube/ În Oglindă
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, captură YouTube/ În Oglindă

Rona Hartner a oferit mai multe informații cu privire la momentul în care a aflat că este diagnosticată din nou cu cancer.

Rona Hartner trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Artista a fost din nou diagnosticată recent cu cancer, de data aceasta în faza 4, cu metastaze. Dacă în trecut, vedeta știa că s-a vindecat de această boală necruțătoare, de data aceasta ea a recidivat la plămâni, astfel încât Rona urmează un tratament destul de riguros. Cântăreața rămâne însă exemplul optimismului chiar și în această perioadă dificilă, când aceasta continuă să zâmbească, dar și să spere, chiar dacă boala este extrem de avansată. Mai mult, aceasta se bucură și de sprijinul necondiționat al fiicei sale, care s-a mutat la ea și care a fost șocată să afle această veste. Chiar dacă până acum, tratamentul pare că reacționează foarte bine, în momentul în care doctorul i-a dat vestea devastatoare, acesta a sfătuit-o pe vedetă să-și ia fiica și să-și scrie imediat testamentul.

„Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul „Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul”. A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge. S-a dus în camera ei să plângă, ca să nu mă dezamăgească, dar eu i-am spus foarte clar că „Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”,  a mărturisit Rona Hartner, la Antena Stars, potrivit cancan.

VEZI și: După ce a rămas fără sursă de venit, Rona Hartner vrea să-şi lanseze o carte autobiografică pentru a se putea întreţine din vânzări

„Nu mă simt rău de la chimioterapie”

Un alt semn care indică faptul că Rona Hartner este o femeie puternică este faptul că vedeta suportă cu ușurință și ședințele de chimioterapie. Aceasta nu se află la prima experiență de acest gen și, dacă în trecut a fost ceva mai rău, în prezent aceasta spune că trece cu lejeritate peste aceste ședințe, din dorința de a se face bine cât mai curând.

„Nu mă simt rău de la chimioterapie, numai Dumnezeu putea să facă asta. O suport cu mare ușurință. Nu e ca prima chimioterapie pe care am avut-o pentru cancerul de colon pe care am suportat-o foarte greu, nu m-am plâns niciodată, dar a fost foarte grea. Aceasta este ușoară, lejeră, fără efecte negative”, a povestit Rona Hartner, într-un interviu acordat pentru ciao.ro.

VEZI și: Cum se simte Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Artista trece prin momente dificile: „Nu este deloc ușor....”

S-a îmbolnăvit pe fond de stres

Mai mult, vedeta a dezvăluit și sursa principală care a adus-o în fața acestei boli necruțătoare. Rona este conștientă de faptul că s-a consumat extrem de mult în trecut cu fel de fel de probleme personale, lucru care a adus-o în pragul cancerului în faza 4.

„Acest cancer l-am făcut pe fond de stres. La începutul anului, Dumnezeu îmi spunea: „Stai liniștită, nu te agita, nu te stresa”, ceea ce eu nu am făcut. M-am agitat peste măsură pentru situații din familie dificile, de dormit nu am dormit aproape deloc. Luam câte 2-3 somnifere care mi-au dat peste cap corpul pentru că am vrut să fac eu totul. Deci sfatul meu este să încercați să va odihniți altfel poți claca cu totul”, a mai dezvăluit Rona Hartner, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel