După ce a rămas fără sursă de venit, Rona Hartner vrea să-şi lanseze o carte autobiografică pentru a se putea întreţine din vânzări

Sursa foto: Rona Hartner, captură YouTube/ În Oglindă
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, captură YouTube/ În Oglindă

De când se luptă din nou cu boala, Rona Hartner nu mai are puteri să urce pe scenă, evident. Şi pentru că nu va mai avea un venit din care să se întreţină, artista se gândeşte să scrie o carte şi să o scoată pe piaţă.

Cu doar o lună în urmă, viața Ronei Hartner a fost brusc dată peste cap atunci când a primit devastatoarea veste că a fost din nou lovită de cancer. Chiar și după o perioadă îndelungată de luptă, în urmă cu câțiva ani, când a dezvăluit cu bucurie că a învins cancerul de colon, durerea a revenit. De această dată, plămânii sunt cei afectați, punând-o în fața unei noi provocări dificile.

Şi pentru că boala a recidivat, Rona este din nou nevoită să treacă printr-o perioadă de repaus total, ceea ce o împiedică să urce pe scenă şi să mai semneze contracte. Celebra artistă s-a văzut constrânsă să renunțe la activitatea care o bucura atât de mult și să se priveze de momentele în care îi încânta pe oameni cu talentul său.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 29 aug 2023, 07:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience