Rona Hartner, minune de Crăciun. Actrița și-a petrecut sărbătorile alături de primul soț, după 14 ani: „De când am fost afectată de cancer...”

Data actualizării: | Data publicării:
Rona Hartner, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner, foto Instagram

Rona Hartner a petrecut primul Crăciun, după 14 ani, alături de fiica ei și primul soț.

Rona Hartner a trăit o mare bucurie de sărbărori.  Rocco Sedano, tatăl fiicei sale, a învitat-o să petreacă Crăciunul în Marsillia, alături de el, de mama acestuia, dar și de fiica lor.  Vedeta spune că acesta a fost probabil sensibilizat, după ce a aflat de luptab ei cu cancerul, dându-și seama de cît de important este timpul petrecut împreună. 


,Am avut niște sărbători extraordinare, incredibil de bune și de frumoase. Înainte de Crăciun începusem să fac un bilanț al anului, pentru că am trecut și printr-un divorț și ma stresa ideea. Dar de Crăciun am simțit într-adevăr lumina aceea care vine în întuneric. M-am dus cu fata mea în Marsilia, la primul soț, la tatăl ei. Am fost acolo ca să îmi redau liniște și pace. A fost primul Crăciun pe care l-am făcut împreună după 14 ani. De când am fost afectată de cancer, tatăl fetitei a realizat că s-ar putea să fiu mai fragila decât par și atunci a zis sa sarborile împreună, și-a dat seama de importanța timpului”, a declarat Rona Hartner pentru Antena Stars.

„Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer”


Rona Hartner a fost diagnosticată, în urmă cu 3 ani, cu cancer la colon. Din fericire, boala a fost depistată la timp, astfel că tratamentele medicale au ajutat-o să se vindece.

„A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia.

Atunci m-am rugat la Isus să mă ‘transfuzeze’ el cu globulele lui albe prin Sfânta Euharistie (Sfânta Împărtășanie sau Cuminecarea). De a doua zi am avut globulele albe intacte. După chimioterapie am ieșit cu o imunitate mai bună decât cum intrasem. Am avut momente mari de oboseală la începutul lui 2020, dar am respectat ritmul corpului, am dormit, m-am odihnit.

Acest cancer chiar se vindecă. Trebuie doar depistat din timp și tratat imediat. Eu m-am operat, am luat tratmentul și după șase luni mi-am revenit. Acum nu mai am nimic. Acum țin un regim hiperproteic și am înotat în apă de mare chiar din luna ianuarie. Asta fac pentru imunitate.”, a mărturisit vedeta pentru Click!, în urmă cu trei ani.

 

În 2021 a divorțat de Herve Camilleri 

 

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au spus adio după doar un an de căsnicie. Cei erau împreună de 3 ani și căsătoriți doar de un an când au considerat că este momentul să pună capăt poveștii de iubire. 


Rona Hartner a declarat la acea vreme că motivul separării ar fi asemănările prea mari între ei. Vedeta spune că fostul ei soț avea aceleași defecte ca ale ei, iar asta i-a adus pe marginea prăpastiei. 


Chiar dacă la început, despățirea lor a fost presărată cu multe acuzații, în final cei doi au dat la pace și au divorțat într-un mod pașnic. Ba mai mult, în prezent au decis să comunice și să se sprijine reciproc atunci când au nevoie. 


„Recunosc, încă nu am depășit şocul despărţirii de acel bărbat. Nu e cazul de regrete, dar am decis să mai păstrăm legătura, aşa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista şi fără bărbat, fiindcă au existat în viaţa mea şi asemenea perioade, în care am fost mai mult singură.


Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi faptul că am fost binecuvântaţi în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Şi amândoi considerăm că acest lucru are şi va avea pe termen lung o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel