Rona Hartner, înmormântată de Ziua Națională a României: „Păstrați-o în memorie așa cum era, cu sufletul ei bun și cu poftă de viață!”

Data publicării:

Toți cei care își doresc o pot conduce pe Rona Hartner pe ultimul drum vineri, pe 1 Decembrie.

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după o luptă grea cu cancerul, pe care regretata artistă s-a luptat până în ultima clipă să-l învingă. Din nefericire însă, metastazele pe creier s-au împânzit mult prea repede, iar evoluția bolii a avansat rapid, iar, din nefericire, de Ziua Națională a României îndrăgita actrița va fi condusă pe ultimul drum. Aceasta și-a trăit ultimele clipe de viață într-un spital din Franța, însă trupul ei a fost adus acasă, în România, acolo unde își va trăi somnul de veci la Cimitirul Bellu Catolic. Toate persoanele care au cunoscut-o, au urmărit-o cu drag sau au colaborat cu ea vreodată, de-a lungul carierei, o pot conduce pe Rona pe ultimul drum pe 1 Decembrie, la ora 12:00, atunci când începe și slujba de înmormântare, notează gândul.

”Păstrați-o în memorie pe Rona așa cum era, cu sufletul ei bun și cu poftă de viață! Dacă fiecare om ar putea să fie un pic mai bun, poate că s-ar mai îmbunătăți și restul lumii”, a spus Rinda Hartner, potrivit sursei citate.

VEZI și: Câte pachete de țigări ajunsese să fumeze Rona Hartner, pentru a juca în Gadjo Dilo. Artista a trecut prin momente dificile

Cum au arătat ultimele clipe din viața Ronei Hartner

Rinda Hartner, sora actriței, se numără printre persoanele care și-au petrecut alături de Rona ultimele clipe din viață. Astfel, femeia a dezvăluit ce a vorbit cu sora sa înainte să se stingă, dar și ce i-a apărut pe chip Ronei, înainte să-și dea ultima suflare. 

„Este foarte greu pentru noi, pentru mama mai ales, care nu acceptă că și-a pierdut unul din copii. Eu m ajuns șansa să-mi petrec ultimele clipe cu ea. Am venit din Canada direct la spital, suferința ei era calmată de medicamente. Eu i-am spus că merg că iau o cafea, să bem împreună, și i-am zis „așteaptă-mă”. M-am întors, am stat de vorbă la ea și odată am văzut-o că a zâmbit cu zâmbetul ăla frumos al ei și am întrebat-o ce vede de se bucură așa. Și atunci a plecat, cu zâmbetul pe buze.”, a dezvăluit Rindel Hartner, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Cum a aflat fiica Ronei Hartner faptul că mama sa avea o boală incurabilă: „A fost un șoc groaznic”

Ce se va întâmpla cu fiica actriței

Mai mult, aceasta a dezvăluit ce se va întâmpla și cu fiica actriței, care are vârsta de 15 ani și care nu-și dorește să părăseacă Franța. Adolescenta este pur și simplu devastată după tragicul eveniment, iar familia actriței spune că o să-i fie alături neîncetat. 

„Rona era foarte credincioasă și cred că și tata era acolo, dar zâmbetul pe care-l avea era cred pentru că l-a văzut pe Iisus, s-a luminat toată la față de toată durerea, suferința, era liniștită și cu zâmbet. Ea săraca sigur că este foarte amărâtă(n.r. fiica Ronei), mama ei era totul pentru ea, Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum noi o să stăm cu ea, mai ales după ce o să fie și înmormântarea, atunci vor ieși emoțiile la suprafață. Rămâne în Franța ea, așa vrea, aici are toți prietenii, s-a născut aici. Noi o să facem tot ce-ar fi făcut Rona pentru fata ei, chiar dacă nimeni nu-i poate înlocui mama. O să ne străduim să-i alinăm cât mai mult pierderea, astfel încât să nu vadă că nu e copilul nimănui. Tatăl ei a apărut acum ca din fum și vrea el să aibă relații cu fata, dar ea nu prea vrea. Este foarte vulnerabilă acum și e greu să ia decizii, dar noi o să fim lângă ea să o protejăm în acest momente.”, a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel