Rona Hartner, dezvăluiri despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu, fostul președinte al României: „Nu dansul a fost vinovat”

Data publicării:
Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D
Descriere foto: Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Rona Hartner a fost cunoscută în anii '90 pentru teoriile născute în urma unei fotografii cu ea și fostul președinte al României, Emil Constantinescu. Cei doi au fost surprinși în timpul unui dans.

Rona Hartner, una dintre cele mai remarcabile personalități ale scenei artistice, a captat atenția publicului prin povestea presupusei sale idile cu fostul președinte Emil Constantinescu. De-a lungul timpului, au circulat numeroase zvonuri legate de această relație, dar adevărul rămâne o enigmă. În ciuda faptului că Rona Hartner are 50 de ani, nu își trădează vârsta și continuă să impresioneze prin apariții surprinzătoare și talentul său vocal unic. Artista, divorțată și mamă a unei fiice, a vorbit deschis despre aceste zvonuri și impactul pe care l-au avut asupra vieții sale.

În cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", Rona Hartner a adus în discuție presupusa idilă cu Emil Constantinescu și cum totul ar fi început de la o prietenă apropiată. Într-un moment dat, celebra artistă a fost etichetată ca "amanta președintelui Emil Constantinescu", după ce a dansat cu fostul lider al României în anul 1996. Acele imagini au declanșat un scandal imens, având consecințe devastatoare pentru Rona Hartner.

A fost o perioadă dureroasă

Aceste întâmplări au avut un impact profund asupra artistei. Relația ei s-a destrămat, iar o prietenie frumoasă a ajuns la sfârșit. Cu toate acestea, se pare că nu Emil Constantinescu sau dansul au fost responsabili pentru această situație, ci o prietenă de-a artistei, care a scris un articol cu scopul de a distruge relația lor. Nimeni nu ar fi putut anticipa cum aceste zvonuri false vor afecta întreaga viață a Ronei Hartner. A suferit pierderi importante în plan profesional și până în ziua de azi nu a putut uita acele momente dureroase.

”Iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate. Am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea. (…). Eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru. Fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent, anevoios, dificil, care nu e foarte vedetă dar care este acel drum de prestigiu, de artist de prestigiu”, a povestit artista, în adrul emisiunii, potrivit Fanatik.

De vină ar fi fost o prietenă

Rona Hartner, o prezență carismatică în lumea artistică, aduce lămuriri cu privire la controversatele imagini cu fostul președinte Emil Constantinescu, dezvăluind că a dansat cu acesta o singură dată și că nu a existat nicio relație amoroasă între ei.

Cu toate acestea, se pare că publicul era însetat de senzațional și astfel presupusa idilă a fost amplu mediatizată la acea vreme. În ciuda aparențelor, Rona Hartner susține că singura vinovată pentru această situație este prietena sa, care a folosit un simplu dans pentru a-i provoca neplăceri.

„Dansasem și eram pozată de cineva din exterior, nu era viață intimă. Câtă vreme cineva a pozat două persoane care dansează asta înseamnă, pur și simplu, că nu era ceva intim. L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președinte) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica.

N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a încheiat Rona Hartner, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel