Rona Hartner, cu zâmbetul pe buze după divorț: „Eu sunt foarte fericită că m-am despărțit”

Data publicării:
Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram

Rona Hartner și iubitul francez au ales să meargă pe drumuri separate după 3 ani de relație și 1 an și jumătate de căsnicie. Ce spune artista despre motivul despărțirii?

„Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Ideea este că noi ne-am înțeles, focuri de artificii, muzică, aceleași gusturi, ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere. Problema este că după căsătorie am numărat la un moment dat toate scandalurile, am avut 55 de certuri într-un an”, a declarat Rona Hartner în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. 


Artista spune că s-au certat o săptămână întreagă din cauză că au fost de acord asupra unui subiect: „Cred că a intrat un duh de zizanie între noi și nu s-a mai putut găsi niciun echilibru”, a completat vedeta. 


Rona Hartner spune că toate certurile au apărut după căsătorie, iar ea împreună cu DJ-ul francez Herve Camilleri nu ar putea fi decât frați. Chiar dacă încă nu își vorbesc și până acum au rezolvat doar lucrurile administrative,  atunci când vor fi pregătiți vor avea o discuție despre ceea ce i-a adus în pragul divorțului. 


„Avea momente când îl apucau nervii, aveam totul, nu se putea să nu fim fericiți. Eram pe val, făceam muzică, casă pe malul mării. Am petrecut izolarea la plajă. Cât de rău să îți fie să faci izolarea pe plajă”, a spus celebra artistă. 


Rona Hartner a dezvăluit cum se va face partajul:


„Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudent și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă! La noi nu a fost doar o dragoste cu năbădăi, un conflict și un divorț. Divorțăm pentru că nu am știut să rezolvăm sau să gestionăm conflictele dintre noi”, a spus Rona pentru click.ro. 

 

Citește și: Oana Zăvoranu, despre dependența de pastile și lupta cu depresia: „Sunt foarte mulți oameni care sunt puternici din vrăjeală”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel