Rona Hartner a dat cărțile pe față. Care sunt motivele divorțului de Herve Camilleri

Data publicării:
Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner și Herve Camilleri, foto Instagram

Rona Hartner și DJ-ul francez Herve Camilleri au anunțat că divorțează după un an și jumătate de căsnicie. 

Rona Hartner trece prin momente cumplite. În urmă cu câteva zile, artista a anunțat că divorțează de DJ-ul francez Herve Camilleri după trei ani de relație și un an și jumătate de căsnicie. Chiar dacă au trecut împreună prin momente foarte grele, mai ales când vedeta a fost diagnosticată cu cancer de colon, iată că acum au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. 


„Divorțăm!  Nu glumesc. Nu dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat. Deci nu o să afle nimeni niciodată nimic. Asta este singura soluție. Asta este. (...) De o lună și jumătate suntem separați și eu am păstrat casa pentru că era pe numele meu”, a declarat artista la Pro Tv.


Chiar dacă este o perioadă grea pentru ea, Rona Hartner a dezvăluit acum care este motivul divorțului, dar și cum se va face partajul. 


„Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudent și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă! La noi nu a fost doar o dragoste cu năbădăi, un conflict și un divorț. Divorțăm pentru că nu am știut să rezolvăm sau să gestionăm conflictele dintre noi”, a spus Rona pentru click.ro. 


Rona Hartner a petrecut paștele singură, fără Herve Camilleri, dar spune că au rămas în relații bune. 


„Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează”, a declarat vedeta în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

 

Citește și: Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilerri, divorțează. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă: „De o lună și jumătate suntem separați”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel