Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilerri, divorțează. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă: „De o lună și jumătate suntem separați”

Data actualizării: | Data publicării:
Rona Hartner, sursa instagram
Descriere foto: Rona Hartner, sursa instagram

Șoc în lumea showbizului, după ce Rona Hartner a anunțat că ea și soțul ei, Herve Camilerri, divorțează.

Lumea showbiului este în stare de șoc, după ce Rona Hartner a anunțat că ea și soțul ei divorțează. Artista a făcut anunțul neașteptat, în direct, în timp ce își ștergea lacrimile care îi curgeau șiroaie pe obraz. Cei doi s-au căsători în urmă cu un an jumătate, în mare secret și păreau tot mai fericiți pe zi ce trece.

Potrivit spuselor artistei, aceștia sunt separați de o lună și jumătate, ea fiind cea care a păstrat casa, căci este pe numele ei.

„Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ideea e următoarea, nu o să dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat. Deci n-o să afle nimeni niciodată nimic. Singura chestia e că dacă asta e singura soluție, asta e, e singura soluție și atât. Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata, nu mai dau altă declarație”, a spus Rona Hartner la o emisiune tv.

Rona Hartner a declarat că ea și Herve nu au perecut Paștele împreună, motiv pentru care și Postul i s-a părut unul dificil.

„De Paște nu am fost împreună. A fost un Post mai dificil și cred că misiunea pe care o aveam împreună avea nevoie de noi să fim un pic mai puternici și poate că nu am fost, așa că eu continui această misiune, pentru că eu consider că Dumnezeu mă iubește foarte tare, dar asta e situația. Drumurile noastre s-au despărțit”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel