„Romina, VTM” a detronat „Teambuilding“. „Filmul maneliștilor” face furori în cinematografe. La Ploiești, spectatorii aproape că s-au luat la bătaie / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Romina, VTM
Descriere foto: Romina, VTM

Romina, VTM, cea mai nouă producție cinematografică românească, face furori în cinematografe. La Ploiești, spectatorii aproape că s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-i calma.

Comedia cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești, cel mai bine vândut film românesc din toate timpurile. 
Fimul „Romina, VTM!”, care a fost lansat pe 2 ianuarie 2023 în România, a depășit Teambuilding în ceea ce privește biletele din pre-sale, numărul acestora depășind 35.000, potrivit Știrie PRO TV.

„Romina, VTM!” și-a câștigat deja porecla de „filmul maneliștilor”.  Din distribuția acestuia fac parte mai mulți cântăreți de manele. 

Printre numele sonore pe care le găsim pe afișul filmului, se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Cristina Pucean, Selly, Costel Biju, Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi și Rareș Mariș.
"Romina are o distribuție foarte interesantă. Nu m-am ocupat pe partea asta de casting atât de mult, dar pot să spun că printre numele din distribuție se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju”, a dezvăluit Selly, co-producătorul filmului, scrie click.ro.


Filmul face furori, la propriu, în cinematografe


La Ploiești, Poliția a trebuit să intervină, în cinematograf, pentru a calma spiritele, după ce câțiva spectatori s-au luat la ceartă din cauza locurilor în sala de cinema unde era proiectat filmul „Romina, VTM”, relatează Observatorul Prahovean.

@alin.bucur.03

Și Romina a rămas fără cuvinte.. ????????

♬ sunet original - Alin Bucur

 


Bogdan de la Ploiești a mers să măture în sala de cinema, după ce fanii săi au lăsat mizerie

După ce filmul a avut premiera, pe TikTok au apărut filmulețe în care se poate vedea ce mizerie a rămas în săli.

@jolly6819 #romina #cinema #fy ♬ original sound - Marian Dobre

 Bogdan de la Ploiești și alte vedete care au apărut în filmul „Romina, VTM!” au mers în sălile de cinema pentru a face curățenie.

„Am doborât un nou record la Romina! Este primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos. Până acum n-au mai existat alte filme să se întâmple așa ceva. Noi, totuși, vă încurajăm să faceți curat, la fel ca noi. Și să veniți în continuare să ne vizionați în toate cinematografele”, a spus Bogdan de la Ploiești.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @Cristian Moise #rominavtm ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Intriga filmului


„Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan DLP). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, și asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, la ce cost?”, potrivit Cinemagia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel