Romică Țociu și Cornel Palade, reuniune de zile mari. Cei doi actori stârnesc hohote de râs pe scena iUmor

Data publicării:

Romică Țociu și Cornel Palade stârnesc hohote de râs pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: ,,Eu chiar sunt fanul lor!’’

Romică Țociu și Cornel Palade vor urca, sâmbăta aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, iar jurații se vor amuza copios la momentul lor, care le va oferi celor aflați pe platoul de filmare terapie prin comedie. Ce glume au pregătit cei doi actori, care au fost declarațiile juraților iUmor din timpul momentului lor, dar și ale publicului, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

,,A fost un moment foarte amuzant, eu chiar sunt fanul lor. Oamenii de modă veche, uneori, sunt mult mai puternici și mai golani decât tinerii care vin temători la emisiunea noastră!’’, a declarat Cheloo.

Întregul moment susținut de unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din showbiz va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1.

 

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

 

 

Cum s-au cunoscut Romică Țociu și Cornel Palade. Povestea din spatele succesului răsunător: „Mi-a plăcut și spectacolul dar mi-a plăcut el în special, era haios”

Romică Țociu și Cornel Palade au amuzat generații întregi și sunt cei mai apreciați actori din România. De mai bine de 20 de ani cei doi au fost cap de afiș la spectacole de revistă, pe Litoral sau pe micile ecrane. 


S-au bucurat de un succes răsunător, dar puțini oameni cunosc modul în care a începutul totul prietenia lor. Invitați în podcastul lui Cătălin Măruță cei doi au dezvăluit cum s-au cunoscut și cum au ajuns să fie cei mai apreciați actori din țară. 


Cornel Palade a fost cel care a remarcat talentul actoricesc al lui Romică Țociu și cel care a pornit drumul acesta presărat cu succes. 


„Cred că întâlnirea mea cu Cornel a fost pusă la cale de Dumnezeu pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai El le putea ticlui atât de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani. Eu cred că în lucrul ăsta, că am fost făcuți unul pentru celălalt. 


Eram la Teatrul Muzical din Galați, iar colegul meu de scenă Gigi Panaitopol (...) și un domn regizor care punea un spectacol la noi, i-am zis „măi Nea Gigi al meu cam șchioapătă, îl doare piciorul. 


M-a dus la Clubul Cfr din Galați, unde se ținea Festivalul Brigăzilor Artiștilor Cfr din țară. Și a venit și Clubul Cfr Craiova cu un spectacol de satiră. Și intră o așchie de om cu un ciuf așa în cap și juca un rol, client din tren. Și mi-a plăcut și spectacolul dar mi-a plăcut el în special, era haios. Adică era ce îmi trebuia mie, asta mă interesa. Mi-a plăcut, am vorbit cu Romică. Am vorbit cu conducerea și am aranjat o vizionare la Teatrul Leonard pe scenă”, a dezvăluit Cornel Palade în podcastul găzduit de Cătălin Măruță.

 
Motivul certurilor dintre Romică Țociu și Cornel Palade. De la ce porneau discuțiile dintre cei doi


Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut că la un moment dat a existat o discuție mai aprinsă între ei din cauza unei femei. Mai exact, soția lui Romică Țociu era des invitată la dans de Cornel Palade, fapt ce a fost sancționat, au povestit cei doi, în stilul caracteristic.


 „El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-ta, pentru că am invitat-o la dans și mi-ai reproșat că prea o invit la dans mereu”, a declarat Romică Țociu, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel