Romică Țociu, despre diagnosticul de cancer al soției sale: Când afli că ești bolnav, toate planurile dispar. Cea mai groaznică perioadă prin care am trecut în viața mea

Data publicării:
Romica Tociu la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Descriere foto: Romica Tociu la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Romică Țociu a vorbit despre diagnosticul de cancer pe care l-a primit soția sa, Nicoleta.

Romică Țociu are o familie împlinită, alături de soția sa, Nicoleta Țociu, care îi este alături de peste 27 de ani. Cei doi au împreună doi copii: un fiu de 25 de ani, pe nume Cătălin, și o fiică în vârstă de 19 ani, pe nume Daria.

În anul 2016, soția lui Romică Țociu a fost diagnosticată cu cancer la sân. Atunci, Nicoleta Țociu a povestit momentul în care a primit verdictul medicilor și a spus: "după ce ți se confirmă, nu poți să mai dai înapoi și trebuie să lupți. Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo 7 - 8 stații de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă. Nu știam dacă vor înțelege exact. Cel mai tare mi-a fost frică de reacția copiilor, a lui Romică și a părinților mei". 

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Romică Țociu a fost întrebat ce a simțit când soția lui, Nicoleta, i-a spus că are cancer. 

"În momentul ăla nu a mai contat nimic. În momentul când afli că ești bolnav, toate planurile dispar, până aproape de zero. Se întoarce totul, nimic nu mai este organic, încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi.

Nicoleta e totul pentru copiii mei. O iubesc enorm. Și eu la fel! În momentul ăla m-am gândit, a fost pentru prima dată în viața mea când am rămas fără replică. Toată viața mea am avut replică, am știut mereu cu ce replică încep și cu ce închei. De data aia n-am știut cum să reacționez. Pentru că nu știam ce să spun, pentru că nu fusesem niciodată pus într-o situație limită cum a fost în cazul ei.

Am încercat să mă adun, să fiu tare pentru ea, a fost cea mai groaznică perioadă prin care am trecut în viața mea. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că e bine și că lucrurile sunt foarte bune acum. Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat. Chiar e un suflet minunat", a declarat Romică Țociu la Kanal D, cu ochii în lacrimi.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel