Romeo Popescu și Valeriu Pănoiu, previziuni pentru luna iunie 2024. Planul financiar va suferi mai multe schimbări

Data publicării:
Valeriu Panoiu, Romeo Popescu, captură video Youtube, Lumea Nevazuta
Descriere foto: Valeriu Panoiu, Romeo Popescu, captură video Youtube, Lumea Nevazuta

Romeo Popescu și Valeriu Pănoiu au dezvăluit ce ne așteaptă în prima lună de vară.

Romeo Popescu, numerolog, dar și Valeriu Pănoiu, astrolog, au venit cu câteva previziuni în ceea ce privește luna iunie, prima lună din vară. Astfel, odată pășirea în sezonul cald, trebuie să ne pregătim și la o serie de schimbări și transformă, anumite planuri făcându-se mai remarcate decât altele. 

„Luna iunie aduce două evenimente majore. Odată este prima lună întreagă în care planeta Jupiter, planeta banilor, va traversa semnul Gemenilor, intră pe 26 mai și va sta nu mai puțin de un an de zile. Jupiter în Gemeni în toată luna iuie ne provoacă să ne descurcăm, să găsim soluții și să ne orientăm către alte perspective, urmărește versatilitatea, ne orientăm și spre alte oferte, colaborări, oameni care vor să facă și altceva, de a câștiga puțin mai mult. Românul se va descurca financiar. ”, a declarat Valeriu Pănoiu, astrolog.

Citește și: Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Ce schimbări vin pe plan financiar

Tot în luna iunie pot apărea și o serie de compromisuri, spune astrologul, care mărturisește  că acestea se vor manifesta mai ales în planul financiar. Astfel, vom putea lua anumite decizii de ultim moment, pe care până în acel moment nu le-am fi văzut neapărat cu ochi buni. Încălcarea propriilor principii și valori vor fi făcute din tendința de a câștiga mai mulți bani și de a ne reveni pe plan financiar. 

„Va trebui să ne adaptăm la tot felul de situații, dar mai ales la cele care nu ne plac, și atunci el aprobă compromisurile, dar nu în viața personală. Aci este nevoie de a fi tranșant și de a recunoaște adevărul într-o comunitate, în plan financiar, putem face mici sau mari compromisuri, să ne asociem cu cine ne aduce mai multe bani și ne putem încălca în picioare anumite principii.”, a continuat astrologul.

Citește și: Alina Bădic, horoscop 12 mai - 18 mai 2024. Vin bani pentru mai multe zodii

Romeo Popescu, previziuni pentru luna iunie

La rândul său, Romeo Popescu a venit și el cu câteva previziuni numerologice, care anunță ceva mai multă instabilitate în prima lună din vară. Se pare că, predominant, va fi vorba despre planul profesional și despre dorința de a ne înmulți banii, domenii pentru care vom fi dispuși să facem diferite sacrificii.

„Vorbim despre ieșirea din stabilitate, găsim în iunie cifra 14, care este un 5, cifra extremelor, ieșirea din rutină, O dorință arzătoare de a ieși din aceste lucruri, pentru că e posibil să te fi plafonat, să nu-ți mai convină anumite lucruri. 5 este o cifră socială, ieșim afară, părăsim siguranța familiei. Cele mai mari tentații vor fi profesional, vom vrea să găsim acum o soluție rapidă, să facem ceva. Apar tentații în toate segmentele sociale. În data de 5, 14, 22 sunt zile mai favorabile, iar ziua de 2 iunie va fi una cu tot fel de disesiuni, ne dă peste cap.”, a adăugat și numerologul Romeo Popescu. 

VEZI și: Zodiacul primăverii cu gemenele Adina si Oana Timofte. Vin vești mari pentru câteva zodii: „Au șanse extraordinare să câștige bani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel