Romanița Iovan, momente de panică. Fiul său s-a răsturnat cu mașina sub ochii ei: „Nu sunt cuvinte să exprim ce am simțit”

Data publicării:

Romanița Iovan a vorbit despre performanțele pe care Albert, băiatul său și al regretatului pilot Adrian Iovan, a reușit să le obțină până la vârsta de 16 ani.

Romanița Iovan a vorbit recent despre pasiunile pe care Albert, băiatul său și al regretatului pilot Adrian Iovan, le are. Adolescentul este fermecat de cursele de mașini, semn că moștenește la maximum adrenalina tatălui său. Creatoarea de modă îl susține pe acesta în tot ce își dorește să facă și să mai experimenteze, chiar dacă asta presupune să mai fie și martora unor accidente destul de greu de privit, din postura de mamă, care l-a pierdut pe tatăl fiului ei. 

„Albert are genă de pilot, e băiatul lui ta-su, e ceva normal, are în sânge adrenalină. Acesta e drumul lui, la 18 ani va vrea să sară cu parașuta. Merg peste tot cu el. Are și sponsori. Mașina e colantată cu numele lor. El chiar avea nevoie de performanța asta. Nu există performanță fără depășirea limitelor. Aceasta înseamnă și ieșirea în decor și răsturnarea cu mașina. A ieșit în decor, s-a și răsturnat. Nu sunt cuvinte să exprim ce am simțit atunci. E foarte bine însă încastrat în mașină, există un sistem de prindere iar dacă te răstorni, nu ai ce să pățești. Iar în dreapta, stânga, sunt maluri și vegetație, nu-i altă șosea. Nu știam nimic despre asta înainte să intru în horă. Am emoții de fiecare dată, Sibiul e ca și a doua casă”, a declarat Romanița Iovan , potrivit impact.ro

Romanița Iovan, secretul unei siluete de invidiat. Ce dietă ține și cea bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol: „Un mic truc este...”

Albert este campion național

Fiul Romaniței Iovan nu tratează acest sport doar ca pe o pasiune, ci a reușit să obțină și rezultate remarcabile, până acum. Adolescentul s-a clasat pe locul trei la Campionatului Național de slalom în paralel.

„Albert a terminat Campionatul Național care în acest an a avut șase etape, ce au avut loc la Sibiu, pe două circuite, unul la Șura Mare, pe locul 3. Sunt practic două circuite care se întrepătrund, dar piloții nu se întâlnesc. Numărul general la fiecare etapă e cam între 36-40 de piloți. O competiție începe cu prima tură, de recunoaștere, după care urmează primul antrenament cronometrat și patru manșe de concurs, din care se scoate timpul cel mai prost.”, a continuat cretoarea de modă. 

 

Mai mult, se pare că acest concurs nu este desfășurat pe categorii de vârstă, Albert fiind cel mai mic participant. Cu toate acestea, băiatul a reușit să se facă foarte remarcat. 

 

„La final e un clasament la care fiecare loc înseamnă puncte. El a avut trei locuri de 3 și în rest atât de multe puncte, încât la final a ieșit tot pe locul trei. Nu e pe categorii de vârstă, Albert a fost cel mai tânăr la juniori, unde sunt și băieți de 20 de ani. La astfel de campionate, fiind circuit închis, care nu e pe drumuri publice, nu-i trebuie permis. Anul trecut a fost pe Dacia Sandero și a ieșit doar pe 5, iar anul acesta targetul a fost să închirieze și el mașină de la Suzukui. Acesta e al doilea an de competiție, și ca să fie pe podium, îi trebuia mașină mai puternică. El e la MV Motor Sport, condus de Ciprian Solomon, care e și copilotul și instructorul lui. Dar la acest concurs, în afară de prima manșă, nu a mai fost nevoie de copilot”, a adăugat aceasta.

Ce educație i-a oferit Romanița Iovan fiului său: ”Nu faci copil pentru tine”. Regretatul pilot Adrian Iovan, rol important în creșterea lui Albert



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel