Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre relația cu Irinel Columbeanu: „Am fost alături de el oricând și oricum”

Data publicării:
Romanița Iovan, foto Instagram
Descriere foto: Romanița Iovan, foto Instagram

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format un cuplu în urmă cu 20 de ani. Iată ce spune designerul vestimentar despre relația cu celebrul miliardar. 

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format un cuplu în perioada 1986 - 1996, pe vremea în care carierele lor erau la început și nu se bucurau de notorietatea de astăzi. 

Romanița Iovan a fost invitată recent în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre povestea de dragoste trăită alături de Irinel Columbeanu. 


 „Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre”, a declarat Romanița Iovan în emisiunea „La Măruță”.

Mai mult, vedeta spune că prietenia pe care au avut-o după despărțire a fost chiar mai frumoasă decât relația în sine. 

„Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a completat vedeta.


În urmă cu mai mulți ani, designerul vestimentar era criticat pentru relația cu Irinel Columbeanu și chiar au fost unele voci care au sugerat că aceasta s-a folosit de banii milionarului pentru a-și deschide afacerea. Atunci, vedeta a ținut să clarifice cum au stat de fapt lucrurile și a negat că ar fi avut vreun avantaj financiar din relația cu Irinel Columbeanu. Ba mai mult, ea a explicat că acesta nu avea bani în perioada în care a fost într-o relație cu ea. 

 

„Nimeni nu are o poză cu noi. Toți vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecția financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici mașinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluție, și-a cumpărat tot o mașină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte”, a declarat Romanița Iovan, potrivit WOWbiz.


„Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.red.: prima afacere a Romaniței a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram demult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piața Victoriei, dar eu am construit de la zero”, a mai spus designerul atunci. 


Irinel Columbeanu își scrie memoriile. Dezvăluiri picante: „Povestesc despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre”


Irinel Columbeanu scrie o carte despre viața sa și implicit despre relațiile pe care le-a avut cu diverse femei celebre. Pe lângă relațiile pe care le-a avut cu Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani promite să dezvăluie multe alte picanterii.


 
Irinel Columbeanu are stofă de milionar și nici măcar falimentul nu-l oprește din a trăi așa cum s-a obișnuit. Chiar dacă în ultima vreme viața lui s-a schimbat radical, iar din lux și opulență a ajuns să trăiască cu chirie și să conducă o mașină la mâna a doua, fostul soț al Monicăi Gabor e pornit să ajungă din nou la masa greilor. 


Afaceristul vrea să dea lovitura cu o carte în care își va scrie memoriile.

 

„Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi. Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec', a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel